23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ekstra Værktøjsmaskiner 2011-Guideture

Forhåndsinteressen for de guidede teknologirundture på Værktøjsmaskiner 2011 i Odense har været så stor, at arrangørerne nu har suppleret op med ekstra-ture, så flere kan opleve tiltaget.

Forhåndsinteressen for de guidede teknologirundture på Værktøjsmaskiner 2011 har været så stor, at arrangørerne nu har suppleret op med ekstra-ture, så alle kan prøve nyskabelsen på messen, der holdes den 22. til 25. marts i Odense Congress Center.
Tiltaget, hvor man ud over at møde en række af branchens førende leverandører af maskiner, værktøj og øvrigt udstyr til moderne metalbearbejdning på messen, kan få en guidet tur berører teknologiområderne fem-akset bearbejdning, kompletbearbejdning, automatisering, højhastighedsbearbejdning, design af prototyper, plasmaskæring, laserskæring, pladebearbejdning, intelligente styringer, poduktionsoptimering og måleteknik.

Der er plads til seks personer på hver Guidetur og denne indeholder besøg på tre stande inden for området. Hver stand/virksomhed har omtrent 10 minutter til at fortælle om deres budskab indenfor et givet emne og/eller produkt. En guide sørger for at følge gruppen rundt samt holde tiden. Guideturene vil hver vare cirka 50 minutter inklusive gå-tid mellem standene.

Se mere på messen hjemmeside www.vtm2011.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112
P nummer: 1002336851

Send til en kollega

0.047