23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Metalbranchen i Bevægelse i Odense

Der er mulighed for at høre nærmere om netværket Metalbranchen i Bevægelse på næste uges Værktøjsmaskiner 2011-messe i Odense. Netværket er repræsenteret hos DAMRC.

Netværket Metalbranchen i Bevægelse inviterer alle interesserede til at kigge forbi hos Danish Advanced Manufacturing & Research Center, DAMRC, hvor netværket vil være repræsenteret på næste uges Værktøjsmaskiner 2011 i Odense Congress Center.

Formand Finn Visgaard håber, at såvel eksisterende aktive som potentielle vil komme forbi på DAMRC-standen, og høre nærmere om initiativet og herunder ikke mindst den kommende eftermiddagskonference, der holdes den 6. april, hos Energi Horsens Fonden.

Programmet stiller skarpt på hvordan konkurrenceevnen kan skærpes, sådan at dansk produktivitet kan fastholdes og udbygges metalbranchen i en stadig skærpet global konkurrence. Man kan høre om de initiativer, der skal til for at fremme danske virksomheders konkurrencekraf og være med til at debattere hvad der skal til for at sikre fremtidig produktion i Danmark. Arrangementet giver blandt andet indblik i hvordan virksomheder øger produktiviteten, skaber merværdi og øger kompetenceniveauet, fremhæver Finn Visgaard, der håber at mange vil komme forbi på DAMRC-standen på Værktøjsmaskiner 2011, og høre nærmere.

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112
P nummer: 1002336851

Send til en kollega

0.078