23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny reflektorløs totalstation

ToppTOPO A/S og Topcon Europe Positioning er meget glade for at kunne annoncere frigivelsen og tilgængeligheden af deres helt nye sortiment af reflektorløs totalstationer - ES serien.

ES er designet til at erstatte de nuværende ”entry level” GPT-3100N totalstationer. Det nye ES sortiment serie introducerer mange nye og innovative funktioner. Den nye serie er skabt i samarbejde med vores kunder.

Long Range Kommunikation
Den eksklusive LongLinkTM kommunikations funktionalitet giver operationelle kapacitet aldrig før set i en manual totalstation. Med brug af 300m trådløs kommunikations rækkevidde, ved hjælp af Bluetooth Class 1-teknologi er det muligt, at betjene dataindsamler, udføre opmåling og afsætning af mærke pæle, alt fra prisme stokken. Denne funktion blive en to-personers, økonomisk 'manuel-robot' løsning. Vores LongLinkTM teknologi tilføjer et helt nyt niveau til den manual landmåling og forbedre dataindsamling dramatisk med øget afsætnings hastighed og præcision.

ES indeholder også en USB type A-port, der tillader brugeren at udvide den interne hukommelse grænse, såvel som lettere nem dataoverførsel til PC'en.

Prismeløs Måling
Krav fra brugere om at gøre brug af reflektorløs afstandsmålinger er opfyldt ved brugen af en høj nøjagtighed enhed. ES tilbyder en 25% stigning i prismeløs rækkevidde. Den er istand til at måler op til 500m, men afgørende for visse applikationer kan den måle så tæt på som 300mm! Den reflektorløse EDM’s fodaftryk er blevet yderligere reduceret med ES, og er nu kun 15mm på 30m.

Afstandsmåling måling - længere og hurtigere
Rækken af prismen målemetode er også blevet øget. ES vil nu måle til standard prismer på op til 4.000 m afstand med en nøjagtigheden på 2mm + 2 ppm. Måling tid er blevet radikalt reduceret, med fine målinger nu under et sekund (0.9s) og grov måling ned til under 0,5 sekunder.

Vinkel Forbedringer
Serien vil være tilgængelig i fem forskellige versioner, som alle drager fordel af dobbelt-aksen kompensation og 1 "og 2" modellerne byder også på Topcon’s IACS teknologi. IFKS (Independent Angle Calibration System) er Topcon’s innovative absolutte kodning system for vinkel måling, som giver mulighed for utrolig vinkel nøjagtighed og pålidelighed og er kun blevet set tidligere i high-end instrumenter såsom MS AX.

TS Shield
Et af de mest innovative funktioner i den nye ES serie er den helt nye TS Shield funktion. Denne nyhed ser inddragelsen af et multi-funktion kommunikationsmodul med det formål, at giver mulighed for et væld af telematik-baserede funktioner. En række forskellige datatyper kan automatisk overføres og registreres i en central cloud-baseret server til en række formål.

For eksempel hvis Topcon ES ulovligt er blevet taget fra den byggeplads hvor den arbejder på, kan instrumentet eksternt indstilles til en låst tilstand for at gøre den ubrugelig til den person, der har taget den.

Ved brug af den webbaseret sporings funktion kan den senest anvendte placeringen af et tabt eller stjålet ES ses. Når et instrument er blevet afleveret til bage kan det let låses op og er hurtig tilbage til et fuldt fungerende system igen.

Desuden kan brugere sikre, at de bruger de bedste og nyeste firmware versioner ved at modtage meddelelsen om alle tilgængelige opdateringer og foretage opdateringen uden at skulle besøge et servicecenter, når instrumentet er inden for rækkevidde af WiFi.

Robust Design
ES er et helt nyt instrument fra top til bund og har et robust og vejr robust design der gør det brugbar i alle miljøer. Det har en IP66 miljø vurdering og kan fungere i et temperaturområde fra -30 º C til 60 º C. Det har en magnesium-legering konstruktion, der giver en stabilt base for vinkel nøjagtighed. Den er også udstyret med en udløser på siden af instrumentet for nemheds skyld og har en fantastisk 36 timer batterilevetid!

Grænseflade
Topcon ES har et baggrundsbelyst 25 taster alfanumerisk tastatur med grafisk LCD display på begge sider (7 "-modellen har et enkelt display). Den indbyggede software har en grafisk brugergrænseflade, som vil give både erfarne brugere og nybegyndere mulighed for hurtigt at komme op og køre med systemet på ingen tid. Bortset fra 7 "-modellen, har alle Topcon ES totalstationer en dobbelt skærm for øget brugervenlighed.

ToppTOPO A/S
Banegraven 2
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30596579
P nummer: 1013313780

Send til en kollega

0.063