23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3D model uden ventetid - få form på din idé!

Har man i forbindelse med elektronik- eller mekanikudvikling behov for hurtigt at se en 3D model af sin nye applikation, så kan man nu hurtig få form på sin idé

CB Svendsens designcenter hjælper med udvikling af elektronisk udstyr og mekanik, som designes og tegnes i 3D i SolidWorks.

Herefter kan 3D-filerne printes på en 3D printer, som bl.a. er ideel i forbindelse med udvikling af prototyper. Det giver hurtigt og billigt et håndgribeligt indtryk af det endelige produkt. Hvis resultatet ikke er som ønsket, kan der laves ændringer allerede tidligt i udviklingsprocessen, uden omkostninger til værktøj.

3D modellerne i ABSplusTM termoplast har et styrkeforhold på 70-75% i forhold til støbte emner. Det gør dem stærke nok til at kunne viderebearbejdes, males osv.

Hvis der kun skal produceres ganske få styk af et plast-emne og/eller emnet er meget kompliceret, vil det ofte være muligt helt at undlade den dyrere og mere tidskrævende støbning og i stedet blot printe dem. Ved hjælp af den avancerede printteknik kan der sågar laves bevægelige dele.

Der kan printes i 8 forskellige farver med trådtykkelse 0,17 eller 0,25mm. Det er muligt at kombinere flere farver til samme emne, afhængig af emnets beskaffenhed. Dermed kan f.eks. et firmalogo fremstå i en anden farve på emnet.

3D modellerne printes med høj præcision og i valgfri størrelse, finhed og struktur. Indvendig struktur kan være solid eller bygget op som et gitter.
Byggestørrelsen er op til 203x203x305 mm.



For yderligere information kontakt CB Svendsen A/S, Jakob Svendsen på tlf.: 44 48 52 86 eller mail jbs@cb-svendsen.dk

Hos CB-Svendsen A/S er design, udvikling og produktion af elektronik grundkernen – og det har det været i over 40 år. Virksomheden er bl.a. leverandør på udvikling af elektronisk udstyr, EMC-måling, design af mekanik, 3D-printning af plastemner, produktion af elektronik og færdige apparater, layout af trykte kredsløb og serigrafi. CB Svendsen fungerer både som totalentreprenør og som underleverandør.
www.cb-svendsen.dk

CB Svendsen A/S
Kirke Værløsevej 22
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82508414
P nummer: 1002648308

Kontaktperson

MNP
Mette Nissen Pedersen
mette@essens.info

Send til en kollega

0.047