23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar tid og penge på opgraderinger til de nye Autodesk Design Suites og Naviate

Hos Cad-Q har vi haft stor succes på vore velbesøgte lanceringsdage. Hvis du ikke har nået at være med, kan du stadig nå det.

Med lanceringen af Autodesk Release 2014 er der lagt op til nye muligheder hos dig som bruger af programmerne. Vi har fået meget tilfredse tilbagemeldinger på vores arrangementer i det jyske, dels på Fængslet i Horsens og i FO Byen i Aarhus.

Nåede du ikke at være med? Der er håb forude på Fyn og Sjælland:

Du kan stadig komme med til Fyn den 29. maj, hvor vi besøger Strøjer Samlingen, og benytter de spændende lokaler omkring den flotte bilsamling til at fortælle om nyhederne i Autodesk Design Suites 2014.

Vil du med så find agendaenher], og tilmeld dig på info@cad-q.dk

Udnytter du alle hjørner af din Autodesk Building Design Suite?

I Ørestaden byder vi velkommen i vores flotte lokaler i 8 Tallet på torsdag den 30. maj hvor fokus vil være på BIM, IKT, Naviate i forbindelse med Autodesk Revit for arkitekter og ingeniører.

Agenda for dagen finder du ]her[, og du tilmelder dig på info@cad-q.dk

Vi vil bl.a. komme ind på
-Nye muligheder i skyen (Autodesk 360)
-Udveksling af IFC modeller og IKT bekendtgørelsen (Naviate)
-Og se de nye muligheder i Revit R2014.

Nyt fra Cad-Q Autodesk Training Center
Når du opdaterer til en ny version, er det essentielt at du kommer godt fra start. Med de mange nye funktioner i R2014 byder vores certificerede Autodesk training center bl.a. på opdateringskurser i både Inventor, Autocad og Revit. Find datoer og beskrivelser her i vores kalender.

Autodesk kampagne - SPAR 20%
I et projektforløb mærkes tidspresset tydeligt, og det kan være svært at opfylde kundernes krav. De nyeste udfordringer på markedet kræver avancerede værktøjer og hjælpemidler, så du kan opnå bedre resultater hurtigere og effektivt arbejde sammen med andre.
Cad-Q byder med Autodesk® Design og Creation Suites på omfattende arbejdsgange til byggeri, industri, anlægs- og fabriksdesign, infrastruktur, konstruktion og underholdning.
Du kender allerede programmerne, men en Autodesk Suite giver større kapacitet og fleksibilitet og flere funktioner og muligheder end nogensinde før.

Oplev, hvordan disse uhyre integrerede programfunktioner og værktøjer:

• Skaber forbindelse mellem individuelle produkter, hvilket gør det muligt at bruge, branchespecifikke arbejdsgange
• Giver din computer ekstra kapacitet i form af Autodesk 3601 så du får stort set ubegrænset cloud-baseret kapacitet til hurtigere rendering, optimering, analyse og simulering
• Giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt sammen med andre på tværs af projektgrupper og projekter
• Giver dig større mulighed for at undersøge flere designalternativer

Arbejd med spændende nye muligheder. Opgrader til den nyeste Design eller Creation Suite inden 18. juli 2013, og spar op til 20%*.

Autodesk Design eller Creation Suite giver adgang til AutoCAD®, Autodesk® Revit®, Autodesk® Inventor®, AutoCAD® Civil 3D®, Autodesk® Maya® eller Autodesk® 3ds Max® – med et ekstra sæt værktøjer, så du kan overkomme meget mere:

AutoCAD® Design Suite

Autodesk® Building Design Suite
Autodesk Revit Structure

Autodesk® Product Design Suite
Autodesk® Factory Design Suite
Autodesk® Plant Design Suite
AutoCAD® family of products

NAVIATE
Vi har lanceret vores nyeste version af Naviate, som kan hjælpe dig med at optimere dine processer i hverdagen. Se mere her
Kontakt Cad-Q hvis du vil vide mere om hvordan du sparer tid i hverdagen og optimerer dine tal, også på bundlinien.

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.094