23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg Wavin på Rørcenterdagene og vær den første til at se vores nye regnvandskassette!

Vil du være den første til at se vores nye regnvandskassette Wavin Q-BB? Så besøg Wavins stand på Rørcenterdagene d. 12 - 13. juni i Taastrup.

Under Rørcenterdagene 2013 lancerer Wavin en helt ny kassette til infiltration og forsinkelse af regnvand. Kassetten hedder Wavin Q-BB, og er i familie med Wavins velkendte Q-Bic regnvandskassette. Wavin Q-BB er udviklet til brug ved store anlæg, og kan med fordel kombineres med Wavin Q-Bic. På Rørcenterdagene står vi klar til at vise dig, hvordan du kan kombinere de to kassetter og få en stærk modulløsning.

Når det gælder regnvandshåndtering, kan vi også præsentere dig for Wavin Collectio – vores nye kombinerede regnvandstank og faskine med manuel pumpe, der giver nye muligheder for at genbruge regnvand.

På spildevandsområdet vil der være mulighed for at gå vores serie af TEGRA brønde med fleksible muffer efter i sømmene, men vi kan også præsentere dig for vores nye renoveringsovergange og olieudskilleren Wavin Certaro NS Oil. Den nye udskiller byder på en lang række fordele. Den er bl.a. kørefast og har indbygget sandfang. På Rørcenterdagene udstiller vi en model med integreret bypass-system. Et system som udmærker sig ved at kunne håndtere store mængder regn.

Vi ses på stand 19-22 (i teltet) og på stand 67!


Praktisk information om Rørcenterdagene

Tid: 12 – 13. juni 2013

Sted: Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup

Åbningstider: kl. 10.00 – 16.00

Der er gratis adgang til udstillingen begge dage!

Under Rørcenterdagene afholder Danske Kloakmestre DM i Kloak i Rørcentrets nye kloakhal.
Wavin sponsorerer denne event sammen med Grundfos, Blücher og Danpipe.

Wavin Denmark A/S
Wavinvej 1
8450 Hammel
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41895128
P nummer: 1003065308

Send til en kollega

0.049