23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny GPS sporingsenhed perfekt til instrumentsikring

Sikrer dine måleinstrumenter med LommyEye, der er en ny GPS/GSM sporingsenhed.

Tyveri af bland andet måleudstyr fra byggepladserne har længe været et stort problem. Hidtil har det ikke været muligt, at indbygge aktive GPS/GSM sporingsenheder i måleudstyret på grund af batteri problemer, indtil nu.

ToppTOPO A/S kan nu i samarbejde med care4all levere den hel nye LommyEYE GPS/GSM sporings enhed.

Lommy Eye er en GPS/GSM sporings enhed med internt batteri. Det interne batteri gør det muligt for sporingsenheden, at være i drift i op til 15 år for den største model og 3-4 år for den lille model. Enhedens mange funktioner og høj fleksibilitet betyder, at den kan anvendes i en lang række forskellige situationer, hvor langvarig sporing og overvågning er påkrævet. LommyEye er perfekt til sikring af dine rotorlasere og måleinstrumenter. Da LommyEye ikke behøver nogen ekstern forbindelse og er vandtæt kan den let skjules i transportkassen.

I normal drift sender LommyEye enheden en position hver dag til en server. Som bruger kan man logge ind på et web-interface via sin PC eller Smartphone og se hvor alle ens egne enheder sidst er blevet registreret.
LommyEye kan på den måde også bruges til flåde styring ved, at man kan se på hvilken byggeplads de enkelte instrumenter er. Man kan via web-interfacet også oprette et elektronisk ”hegn” omkring LommyEye. Bevæger enheden sig uden for et geografiske defineret område kan den sættes til at sende en alarm. Ligeledes kan der afsendes en alarm ved overskridelse af lande grænser.

LommyEye har en indbygget lyssensor der kan give besked hvis der sker en pludselig ændring samt en temperatur sensor den kan give en indikation om enheden er inde eller ude.

Hvis uheldet er ude og instrumentet forsvinder, så kan man enten selv aktivere LommyEye via hjemmesiden eller kontakte ToppTOPO A/S.
Når LommyEye er aktiveret så begynder den, at sende positioner hele tiden. Hvis det ikke er muligt, at få en GPS position kan LommyEye beregne en estimeret position via GSM-triangulering. LommeEye indeholder derudover også et radio beacon, der gør det muligt på kortere afstand at spore sig frem til enheden helt præcist.

LommyEye vil være klar til levering først i december og kan købes via ToppTOPO A/S der også kan hjælpe med support, opsætning og gode råd vedrørende installation.

ToppTOPO A/S
Banegraven 2
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30596579
P nummer: 1013313780

Kontaktperson

Thomas Panduro
Service & Salg
+45 29282299 pc@topptopo.com

Send til en kollega

0.079