23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Building Green: 2014 tegner godt for grønt byggeri.

Danmarks største fagmesse for bæredygtige og energieffektive byggeri løsninger, Building Green, forudser et 2014, hvor det grønne byggeri står højt på dagsordenen.

Allerede nu er 60 pct. af messens stande blevet booket, og året igennem vil en række begivenheder og partnerskaber sætte ekstra fokus på vigtigheden af et mere energieffektivt og miljøvenligt byggeri.

Building Green, der løber af stablen 29.-30. oktober i København, er Danmarks største fagmesse for bæredygtige og energieffektive byggeri løsninger, og messen tiltrak sidste år 4200 besøgende – en stigning på over 30 pct. i forhold til 2012. Forberedelserne til årets messe er godt i gang, og med små 10 måneder igen er 60 pct. af standene allerede booket op.

Behov for videndeling og netværk
- Målt på bl.a. interessen for Building Green, så ser 2014 ud til at blive et rigtig godt år for det grønne byggeri. Der er et stort behov i og omkring byggebranchen for at udbrede kendskabet til løsninger, der mindsker energiforbruget, reducerer CO2-udslip, genanvender ressourcerne, minimerer miljøbelastninger osv., udtaler Mette Grydehøj Post, der er Senior Project Manager i Building Green.

- Samtidig er der behov for at styrke den videndeling og de netværk, der er afgørende for få sat endnu mere tryk på den bæredygtige udvikling og omstilling. Derfor viderefører vi igen i år speed-dating-initiativet Green Connections i samarbejde med Netmatch. Sammen med konferencerne, seminarerne og vores mange partnerskaber skal det systematiserede netværksarbejde være med til at indfri vores ambitioner om at gøre Building Green til Danmarks stærkeste grønne platform, fortsætter hun.

Masser af positiv synergi
Building Green har i år indtil videre indgået partnerskab med bl.a. initiativet Sharing Copenhagen, der udspringer af EU-kommissionens kåring af København som europæisk klimaby i 2014. Sharing Copenhagen inviterer i løbet af 2014 borgere og erhvervsliv til at dele deres grønne løsninger og idéer på hjemmesiden www.sharingcopenhagen.dk, ligesom initiativet står bag en lang række events og begivenheder, der i årets løb sætter fokus på den bæredygtige dagsorden.

- Derudover fremlægger FNs internationale klimapanel IPCC sin rapport i København i slutningen af oktober, samtidig med at messen finder sted. Vi forventer derfor en masse positiv synergi mellem de forskellige begivenheder og initiativer, fortæller Mette Grydehøj Post.

Building Green har i år desuden indgået partnerskaber med bl.a. Bygherreforeningen, Dansk Byggeri, Ejendomsforeningen Danmark, IDA Byg og Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI). Sponsorerne tæller indtil videre bl.a. elektronikvirksomheden Schneider Electric, og senest har vinduesproducenten VELUX meldt sig på udstillerlisten.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.047