23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lynhurtig montering af spots

På montageopgaver med mange spots i loftet, er monteringstiden ofte en udfordring, og besværliggør en høj effektivitet. Medindehaver af Kappendrup ApS, Lars Møllerhøj, var derfor begejstret, da han blev præsenteret for Würth Quick Install downlights.

God sparring gav værdifuld løsning
Da Lars Møllerhøj stod foran en opgave med montering af 80 spots, manglede han en løsning, der både kunne sikre god økonomi og høj effektivitet. Han vendte opgaven med Würth sælgeren, der introducerede Quick Install; et spot der med en innovativ, færdigmonteret stikforbindelse sikrer lynhurtig montering. Et almindeligt spot tager ca. 5 min. i ren montagetid, og med Quick Install kan det reduceres til få sekunder.
– Jeg viste tegningerne til Würth sælgeren, og han var hurtig til at foreslå Quick Install som løsning. Jeg kendte ikke Quick Install, så det er en stor fordel at have en sparringspartner, der kan introducere nye og relevante produkter. På en opgave med 80 spots kan vi ca. spare kunden for en hel arbejdsdag, fordi monteringen går så meget hurtigere. Det vil sige, at det i sidste ende bliver billigere for kunden, selv om det enkelte spot koster lidt mere, forklarer Lars Møllerhøj.

Øger effektiviteten og forbedrer arbejdsmiljøet
På store opgaver, hvor effektiviteten er vigtig, og hvor det ellers er svært at få arbejdsopgaver og arbejdsmiljø til at gå op i en højere enhed, kan man med Quick Install skabe værdi for både sig selv og kunden, fordi den forbedrer arbejdsflowet, fortæller Lars Møllerhøj.
–Hvis montering af spots er det eneste, man skal lave på byggepladsen, skal det foregå så effektivt som mulig, og det kan være svært, for man kan ikke både overholde arbejdsmiljøloven og stå på en stige en hel dag. Derfor er Quick Install et virkelig godt produkt til store opgaver med montering af mange spots, forklarer han, og uddyber:
– Når man skal montere mange almindelige spots, risikerer man at skulle stå med armene over hovedet i 4-5 dage. Det er ikke en hensigtsmæssig arbejdsstilling, og hastigheden på monteringen bliver helt naturligt længere efter et par timer, fordi man får blodmangel i armene. Ved at anvende Quick Install kom vi ud over den udfordring, fordi monteringen går lige så hurtigt som at stikke et stik i en stikkontakt. Jeg ser også muligheder med denne type spot i kassettelofter. Det er simpelt at demontere og genmontere alle spots, hvis lofterne skal nedtages delvist for at ændre installationer oven over, eller hvis rummets indretning skal skifte karakter, slutter Lars Møllerhøj.

For yderligere information kontakt venligst Würth Danmark på tlf. 79 32 32 32.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2013 var omsætningen på kr. 675 mio. Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 65.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.063