23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skoler og kommuner sparer penge med rørløs ventilation

Flere skoler har fået markant bedre indeklima ved hjælp af mikroventilation.

Men den rørløse ventilation har mere at byde på end blot god luftkvalitet. Der er ifølge skolerne store besparelser at hente på både anlæg og drift.

Det er ikke kun klasselokalernes indeklima, som InVentilates rørløse ventilation forbedrer. Der er samtidig mange penge at spare for kommuner og skoler - og det gælder både i forhold til etablering og årligt elforbrug.

InVentilate har udviklet særlige ventilationspaneler, der gør det langt billigere for skoler at forbedre indeklimaet. Disse ventilationspaneler er blandt flere andre skoler blevet installeret på Vester Skerninge Friskole på Fyn.

- Fordi ventilationssystemet er uden rør, kunne det indbygges nemt, diskret og til en overkommelig pris. Desuden er det yderst økonomisk i drift, forklarer skoleleder Jens Fabricius.

Den rørløse ventilation fra InVentilate har kørt hen over vinteren, og skolen er meget tilfreds.

- Ventilationen har opfyldt vores forventninger, og både lærere og elever er glade for luftkvaliteten. Vi har ikke oplevet træk, selvom det har været koldt udenfor, og desuden er ventilationsenhederne meget støjsvage, siger Jens Fabricius.
Økonomisk attraktiv løsning
I Randers Kommune er man også begejstret for panelløsningen, som blandt andet er blevet installeret i flere klasselokaler på Rismølleskolen.

- Vi har valgt MicroVent til Rismølleskolen, fordi ventilationen kan indbygges uden store indgreb i bygningen, driftsomkostningerne er minimale, og vedligeholdelsen er enkel, forklarer bygningskonstruktør Morten Nielsen fra Randers Kommune.

InVentilate har dedikeret 2014 til at hjælpe skoler til et bedre indeklima, og på www.inventilate.dk/skoler kan du se flere skoler, der har valgt rørløs ventilation fra InVentilate.

Inventilate ApS
Orionvej 2
7430 Ikast
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32446809
P nummer: 1015498141

Send til en kollega

0.063