23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny direktør hos Cad-Q byder borgmesteren og kunderne velkommen til reception den 29.04.14

Når Cad-Q den 29.04.14 byder velkommen til reception i deres nye lokaler på Gotlandsvej 24 i Horsens, bliver det med firmaets nye country manager Henrik Munk Madsen ved roret.

Når Cad-Q den 29.04.14 byder velkommen til reception i deres nye lokaler på Gotlandsvej 24 i Horsens, bliver det med firmaets nye country manager Henrik Munk Madsen ved roret.

Efter et aktivt år med et intenst og succesrigt arbejde på en turn-around for et samlet Cad-Q Danmark, med ét fælles fokus, har tidl. country manager Nis Weibel valgt at søge nye udfordringer andetsteds.

En stor del af successen er det ledelsessamarbejde som Nis Weibel fik etableret, bl.a. med ansættelsen af Henrik Munk Madsen, som indtil i dag har været sales manager for Cad-Q, og som nu altså pr. 10. april er tiltrådt stillingen som country manager for firmaet.

Fokus på sparring til kunderne
’Som Autodesk Gold Partner vil firmaet fortsat forstærke sin position på det danske marked som den største CAD rådgiver i Norden, med fokus på en vigtig konsulent-, kursus - og udviklingsforretning. Vi fortsætter som hidtil med at få indsigt i vore kunders forretning og være sparringspartner i deres udvikling. Dermed kan vi sikre at levere de mest optimale design og IT løsninger med størst værdi for kunden, forklarer Henrik Munk Madsen;

Nye konference- og kursuslokaler indvies den 29.04.
’Vi glæder os meget til at byde vores kunder, naboer og forretningsforbindelser velkommen i lokalerne her på Gotlandsvej 24. Huset rummer mange muligheder, både hvad angår vores kursus og konferencelokaler som er istandsat efter alle forskrifter, og allerede har fået gode evalueringer. Naturligvis også kantine- og kontorforhold, hvor vi har taget højde for både udtryk og miljø, så her er rart både at arbejde, og være som gæst i huset’.

Receptionen foregår den 29.04 kl. 13 – 16, hvor Horsens’ borgmester Peter Sørensen klipper snoren til en ny epoke for Cad-Q Danmark.

Se mere om arrangementet på www.cad-q.dk

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.047