23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste udkald for tilmeldinger til unikt seminar om "blød beton"

Få en unik mulighed for at drøfte konkrete anvendelser af "blød" beton med de mest erfarne eksperter inden for støbning af beton i tekstiler, den ultimative internationale pioner på området og eksperter inden for tekstiler og betonteknologi.

Den 25. april 2014, bliver tekstilforskalling omdrejningspunkt på et Fredagsseminar med den canadiske arkitekt og professor Mark West. Med mange kunstneriske talenter, er West mest kendt for sit eksperimentelle arbejde med byggemetoder, hvor tekstiler former beton.

For arrangøren af seminaret, Anne-Mette Manelius, som er Materialeambassadør på Teknologisk Institut, er netop tekstilforskalling et hjertebarn og hun er selv arkitekt med PhD inden for den særlige teknik. Hun ser frem til besøget fra Mark West.

”Mark West har afholdt utallige forelæsninger og workshops på arkitektskoler i hele verden. Hans arbejde er rigtig interessant i praksis for både arkitekter, ingeniører, kunstnere og håndværkere. På seminaret, som vi holder på Teknologisk Institut, kombinerer vi teori og praksis og deltagerne får mulighed for at drøfte konkrete anvendelser både med Mark West og eksperter og specialister inden for beton og tekstil”, fortæller Anne-Mette Manelius.

Også key note taleren, Mark West glæder sig til at møde de danske deltagere.

”Jeg ser frem til at møde de danske arkitekter og ingeniører og specialisterne på Teknologisk Institut. Det er virkelig interessant for mig at se, hvilke af de teknikker vi har udviklet til fleksibel forskalling, som er anvendelige i en dansk og europæisk kontekst. Mulighederne er vidt åbne med mange potentielle anvendelser og formgivningspotentialer ud over det sædvanlige. Det er virkelig noget helt andet end betonstøbninger i normale, faste støbeforme” siger Mark West.

Og netop kombinationen af teori og praksis er interessant - når de inspirerende og poetiske tanker og teknikker om tekstil og beton bliver holdt op mod den viden de tekniske specialister inden for både betonstøbning og tekstiler, har.

Ud over Mark West, er der oplæg fra Teknologisk Instituts egne tekstil- og betoneksperter og som deltager får du udleveret et hæfte, som introducerer støbemetoden og principperne
for tekstil anvendt som støbeform til beton.

Se programmet og tilmeld dig her (Pris for deltagelse kr. 500,-) Mark West er i Danmark som Visiting Velux Professor på Kunstakademiets Arkitektskole.

Vil du vide mere? Kontakt:
Anne-Mette Manelius, amm@teknologisk.dk, 72 20 1513

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.079