23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Betonelementer til Universitets Kollegiet Odense fra Thisted Fjerritslev Cementvarefabrik A/S

Thisted Fjerritslev Cementvarefabrik A/S har indgået en ny stor aftale med Hansson & Knudsen A/S om levering af betonelementer til det nye Universitets Kollegiet i Odense. Kollegiet indeholder i alt 250 bo-enheder på 16 etager inkl. kælder.

Aftalen, er en af de større hos Thisted Fjerritslev Cementvarefabrik A/S. Den strækker sig over det næste halve år og er startet op her hen over påsken.
Der skal i alt leveres ca. 16.000 m2 vægelementer, 156 tons søjler, 57 trappeløb og 56 reposer.
”Det er dejligt, vi har fået aftalen i hus. Det kan være med til at sikre arbejdspladser i Thisted-området. Samtidig kan vi se at byggebranchen bevæger sig i den rigtige retning. Vi glade for den tillid Hansson & Knudsen A/S igen viser os som leverandør. Det vidner om at vi også her i det nordvestjyske kan være med, når det gælder de store ordrer. De betyder ansættelse af flere hænder”, siger Projektsælger Henrik Henriksen.
Thisted Fjerritslev Cementvarefabrik A/S har i dag ca. 140 medarbejder og har i de seneste år være en aktiv leverandør af betonelementer inden for bolig og industribyggerier.
Thisted Fjerritslev Cementvarefabrik har på det seneste også leveret og monteret et 10 etage hus i Esbjerg, samt 7 og 10 etage huse i Hjørring. www.tct.dk

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S
Stevnsvej 17
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40749314
P nummer: 1001800736

Send til en kollega

0.063