23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se Arkitemas bud på en akutmodtagelse, når turen går til Sygehus Vendsyssel i Nohr-Con’s nye video

Nohr-Con har igen været ude at filme et spændende byggeri - denne gang akutmodtagelsen i Hjørring, som er en del af Sygehus Vendsyssel. Hør den ansvarlige arkitekt fortælle om byggeriet.

Region Nordjylland har udpeget Sygehus Vendsyssel, Hjørring, til et af regionens tre akutsygehuse, og besluttede at udbyde opgaven om udformningen af den nye fælles akutmodtagelse som en projektkonkurrence. Målet med konkurrencen var bl.a. at skabe velfungerende og inspirerende rammer for en fremtidssikret akutmodtagelsesfunktion i et nært samspil med det eksisterende sygehus.

Vinderforslaget er udviklet gennem en omfattende brugerproces, og bygningens optimale indretning og funktion er sikret ved brugerinvolvering af alle personalegrupper og teknisk fagpersonale, der har bidraget i dialog både under projektering og under udførelse af byggeriet. Den nye akutmodtagelse opfylder dansk lavenergiklasse 2010.

Hør Arkitekt og Kreativ Leder Jesper Bo Jensen fra Arkitema fortælle om byggeriet i videoen ude til højre.

OBS: Husk at du kan høre meget mere om byggeri af fremtidens hospitaler og sygehuse på Nohr-Con's konference i København d. 21. maj.

Konferencen er en del af en hel uge, hvor vi også sætter fokus på byggeri af laboratorier, psykiatriske hospitaler og inddragelsen af IT og teknologiske løsninger i sundhedsbyggeri.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.046