23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Nohr-Con video om spændende plejeboligbyggeri

Fremtidens Plejehjem ligger i Nordjylland - det mener Aalborg Kommune i hvert fald. Bedøm selv det visionære byggeri i Nohr-Con’s nye video!

Fremtidens Plejehjem i Aalborg har fokus på de ting, der giver trivsel, tryghed, og god pleje - og som udnytter velfærds- og sundhedsteknologi til at understøtte dette. Velfærds- og sundhedsteknologi er således tilstede overalt i Fremtidens Plejehjem:

- Et tryghedssystem, som involverer bevægelsessensorer i gulvet, der kan registrere hvis den ældre falder, således at hjælpen kan komme hurtigt frem.
- Interaktive skærme, kaldet "trivselsskærme", der styrker den ældres muligheder for oplevelser og adgang til informationer, og som gør det lettere at komme i kontakt med familie og venner, samt plejepersonale.
- Intelligente toiletter, der skyller og tørrer automatisk, hvorved den mest basale hygiejne kan klares.

For nu blot at nævne tre teknologiske tiltag i Fremtidens Plejehjem.

Hovedentreprenør: Dansk Boligbyg - www.dbb.as
Leverandører: Lofthejssystem: Guldmann - www.guldmann.com
Intelligent gulvsystem: Lindpro - www.lindpro.dk

Det er udviklingschef Lars Nøhr fra Aalborg Kommune - Fremtidens Plejehjem, der fortæller om byggeriet i videoen ude til højre.

OBS: Deltag i Nohr-Con’s årlige Konference om byggeri af fremtidens plejebolig d. 11.-12. november i København. Der er early bird rabat på 15 % indtil den 15. august!

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047