23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eatons RE serie af IT racks - en løsning med mange muligheder

Eaton har lanceret RE serien af IT racks som en del at sit sortiment til IT infrastruktur løsninger. Disse racks, der tilbyder mange muligheder til en overkommelig pris, er designede til applikationer med netværksskabe og små serverrum.

I et markedssegment, der traditionelt set ikke byder på ret mange muligheder, har RE racks et væld af muligheder, der omfatter hjul til nem flytning af skabet, kit til etablering af jordforbindelse, trinløs positionering af skinner, U markeringer og quick-release, låsbare sider som standardudstyr.

Med 27U og 42U højde og 800 mm og 1.000 mm dybde kan kabinetterne passes ind på små områder eller de kan indeholde store mængder af IT udstyr og kabling.

RE serien kan leveres med glasdøre, eller perforerede døre med høj luftgennemstrømning, og de kan leveres med et omfattende udstyr til fuld styring af luftgennemstrømningen, samt styring af kabler.

Find mere information om RE serien her.


For at få mere at vide om Eatons løsninger til strømkvalitet, besøg venligst www.eaton.eu/powerquality.

For få alle de seneste nyheder: Følg os på Twitter via @Eaton_UPS eller find vores Eaton EMEA LinkedIn hjemmeside.

Eatons elektriske virksomhed er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og
strømkredsbeskyttelse, backup strømbeskyttelse, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt ingeniørydelser. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed med et salg i 2013 på 22 milliarder dollars. Eaton leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har omkring 101.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.eu.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.141