23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt White Paper fra Eaton: Optimering af rack strømforsyning

Læs Eatons White Paper, der undersøger de mest effektive egenskaber virksomheder skal lede efter, når der skal vælges strømskinner (PDU) til strømforsyning til rack i deres IT miljø.

Information bliver i stigende grad én af drivkræfterne bag mange virksomheder og datacenteret er i dag grundlaget for en vellykket virksomhed. I datacentermiljøet er maksimal driftseffektivitet og pålidelighed en nødvendighed. Hvis datacenteret fejler kan det have fatale konsekvenser for virksomheden. En konsekvens af denne tendens er at virksomheder i dag designer og drifter datacentre på en helt anden måde end bare for et par år siden.
Datacentre overvåger i stigende grad hver eneste enhed, der har et strømforbrug og de gør det med høj præcision. Dette kræver enheder til strømdistribution i rack (PDU / strømskinner) som kan overvåge hvert eneste strømaspekt meget præcist såvel som administrere strømdistributionen. Uden avanceret rack strømdistribution risikerer datacentrene at være ude af stand til at holde trit med de stigende driftskrav. Dette White Paper diskuterer de kræfter der former dagens datacentre og beskriver de egenskaber virksomheder bør kigge efter ved valg af PDU’er. Dokumentet er på engelsk.

Download WhitePaper her.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.063