23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har I brug for at fjerne olieudslip med magneter?

Nej, sikkert ikke - men med magneter ligger der en verden af muligheder for at forbedre jeres arbejdsgange. Hop om bord i dag.

Den amerikanske fysiker Arden Warner har netop fået patent på en metode, der kan adskille olie fra vand ved hjælp af magneter, så det er nemt og miljøvenligt at samle op.

I behøver dog hverken være fysikere eller have ambitioner om at redde verdenshavene for at kunne få stor gavn af magneters stærke egenskaber i jeres egen virksomhed.

Magneter sparer tid og giver bedre løsninger
Larkos professionelle magnetsystemer bruges hver eneste dag i både større og mindre virksomheder som uundværlig komponent i mange forskellige projekter. Projekter, som ved hjælp af magneter, kan spare jeres virksomhed for store dele tid, penge og ressourcer.

En liste over magneters anvendelsesmuligheder i industrien er stort set uendelig, da mulighederne spænder vidt fra branche til branche. Om vi taler rene råmagneter, pottemagneter med gevind, magneter med skridsikker gummiflade eller en helt ny skræddersyet løsning, har vi hos Larko de kompetencer der skal til for at skabe det helt rigtige system for jer.

Brug for en skræddersyet løsning?
Vi har et af markedets største lagre af magnetsystemer og producerer skræddersyede løsninger til vores kunder hver eneste dag. Rådgivning ved nye projekter er en service hos os, som aldrig bliver fraveget, og som naturligvis er en del af hele vores koncept om at skabe de bedst mulige magnetiske løsninger.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om jeres projekt eller send os jeres tekniske tegninger direkte til post@larko.dk, og så tager vi den derfra.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.062