23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTI CADcenter deltager på BIM Europe i Aarhus

På NTI CADcenters stand vil det være muligt at se en præsentation af produkterne Autodesk Revit, Bdoc, NTItools, Formit og Dynamo.

Aarhus er igen i år centrum for formidling af de nyeste internationale trends indenfor BIM, Building Information Modeling, idet BIM Aarhus inviterer til Konferencen BIM Europe torsdag den 2. oktober 2014 fra Kl. 9:00 til Kl. 17:00 på Arkitektskolen Aarhus.

BIM Aarhus vil på konferencen præsentere et unikt team af Europas førende arkitekter, ingeniører, entreprenører og organisationer, et team hvor alle er dybt engagerede i de seneste års udvikling indenfor digital bygningsmodellering. .

Konferencens tema vil være anvendelse af BIM i alle byggeriets faser i forbindelse med arbejdsprocesserne internt i firmaerne og det digitale samarbejde mellem parterne på tværs af landegrænser og fag.

Konferencen BIM Europe vil med indlæg fra Italien, Portugal, Frankrig, Tyskland, UK, Holland og Norge tegne et opdateret og vidtspændende billede af BIM i Europa og vil endvidere pege på tendenser og visioner for fremtidens digitale processer i byggebranchen.

Bouygues Construction i Frankrig og Max Bögl Group i Tyskland er nogle af Europas største ingeniør-og entreprenørfirma med referencer over hele verden.

Arkitektfirmaet MVRDV i Holland er kendt for en dristig og banebrydende arkitektur og Studio Fuksas i Italien er et af de mest avancere arkitektfirmaer i Europa med spektakulære bygningsværker over hele verden. .

Mr. António Ruivo Meireles fra ndBIM Virtual Construction i Portugal vil fortælle om rejsen mod BIM i Grupo MOTA-ENGIL, et portugisisk entreprenørfirma med store anlægsarbejder i Europa, Latinamerika og Afrika. .

Mr. Marius Sekse fra Norge vil give et indblik i, hvordan der arbejdes med BIM i skabelsen af landskabsarkitektur og design samt ved anlæg af infrastrukturprojekter. .

På video fra London vil Mr. Adam Matthews, der leder den internationalt sammensatte rådgivningskomité for Europaparlamentet, give en orientering om arbejdet i EU i forbindelse med krav om brug af BIM i offentlige EU-udbud. .

Som konferencerne BIM Finland i 2012 og BIM UK i 2013 er Aarhus således igen i år centrum for en international BIM konference. Konferencerne vurderes i byggefaglige kredse både i Danmark og internationalt som begivenheder med vidensdeling på et meget højt fagligt niveau.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.062