23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor overfladebehandle rustfrie ståloverflader i farma- og biotekindustri?

Lær mere om vigtigheden af at overfladebehandle rustfrit stål på kurset ”Rustfrie ståloverflader i farma- og biotekindustri”, som FORCE Technology afholder den 7.-8. oktober 2014 i Brøndby.

Rustfrit ståls overflade spiller en væsentlig rolle i relation til rengøringsvenlighed og udseende og har også stor indflydelse på stålets korrosionsegenskaber. Det er derfor vigtigt at overfladebehandle komponenter i rustfrit stål, så de opnår optimale brugsegenskaber.

Udbytte
Du får kendskab til overfladebehandling og dets indflydelse på overfladeegenskaber og korrosionsbestandighed. Desuden lærer du bl.a., hvordan du måler overfladeegenskaber, og hvilke forskellige former for overfladebehandling, du kan anvende, som f.eks. mekaniske, kemiske og elektrokemiske overfladebehandlinger.

Målgruppe
Kurset er rettet mod både konstruktions- og produktionsfolk samt brugere af tekniske komponenter og anlæg, herunder også laboratoriepersonale og personale beskæftiget med kvalitetskontrol.

Tilmelding
Tilmeld dig hos Jette Jacobsen på mail jtj@force.dk eller på telefon 43 26 74 26.

Yderligere information
Kontakt Jan Elkjær Frantsen på mail jef@force.dk eller telefon 43 26 72 52, hvis du ønsker at vide mere om kurset. Du kan også læse mere om kurset Rustfri ståloverflader I farma- og biotekindustri.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

MKB
Marianne Krogsgaard Berg
Content Marketing Specialist
+45 43 25 70 59 mak@forcetechnology.com

Send til en kollega

0.112