23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Case: Kundetilpasset løsning sikrer strømlinet produktion

En pakkeløsning bestående af hejsewire og wirestropper - individuelt mærket og samlet som et færdigt sæt, er medvirkende til en strømlinet produktionsproces hos Seasight Davits i Hvide Sande.

Seasight Davits, som er et samarbejde mellem Seasight Steel og Jimmy Staal Damsgaard fra Odense, har specialiseret sig i produktion af davitskraner til offshore vindmøller.

Der stilles store krav til denne type kraner, både når det drejer sig om selve kranens egenskaber, drift og løbende vedligeholdelse samt dens holdbarhed i et hårdt miljø. Samtidig er der maksimal fokus på at holde omkostningerne og dermed prisen på den færdige kran nede på et konkurrencemæssigt niveau.

Vi arbejder konstant på at optimere vores produktionsmetoder, således at antallet af mandetimer pr. kran kan minimeres, udtaler Thomas Halkjær Kristensen, Teknisk Chef hos Seasight Steel. Et af tiltagene er det vi kalder en kitkasse. Dvs. vi har kasser med hvert deres nummer, som passer til hver deres kran. I hver kasse findes således de enkeltdele, som skal monteres på den pågældende kran. Det betyder, at vi altid har styr på hvilke dele, der er monteret, og hvad der mangler, fortsætter Thomas.

Det var netop i forbindelse med kitkasserne, at Fyns Kran Udstyr kom i spil som leverandør til Seasight Davits. Vi havde brug for en leverandør af en løsning bestående af rotationsfri wire, et wiresling samt en holdewire – alle dele skulle mærkes individuelt og leveres som en pakke. Her fandt vi hurtigt ud af at Fyns Kran Udstyr, med deres eget riggerværksted, var de mest kompetente til opgaven, og samtidig var prisen som den skulle være, fortæller Thomas.

Vi får fra Fyns Kran Udstyr leveret et sæt pr. kran – lige til at komme i kitkassen – og det sparer os for en masse tid – og sikrer at vi altid har de rigtige wiredele til de enkelte kraner.

Vi er godt tilfredse med vores samarbejde med Fyns Kran Udstyr, varerne er som de skal være – og det er tydeligt, at der arbejdes ud fra, at man skal have et langvarigt samarbejde – og ikke bare engangssalg. Det betyder gensidig tillid – og det er noget vi lægger stor vægt på her i det vestjyske, slutter Thomas.

Se video med casen her >>>

Fakta om Seasight Davits:

Seasight Davits blev etableret i 2011 og er delvist ejet af Seasight Steel og har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af davitskraner til offshore vindmøller.

Nøgleordene for kranerne fra Seasight Davits er:

* Funktionalitet
* Pålidelighed
* Servicevenlige
* Nem og hurtig håndtering

Mere info på: www.seasight-davits.com

Fakta om FKU's riggerværksted

På det 650 kvadratmeter store riggerværksted i Odense producere Fyns Kran Udstyr kundetilpassede løsninger inden for kæde, wire og tovværk til både danske og udenlandske kunder

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Send til en kollega

0.078