23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er dit tag sikret mod efterårets storme?

Vi hører dem gang på gang – historierne om tage, der blæser af, fordi de ikke er tilstrækkeligt forankret. Det kan forvolde stor materiel skade, men værst af alt, være til fare for de mennesker, der færdes i og udenfor bygningen.

Tag blæste af højhus i Lyngby under efterårsstorm
Sidste år blæste hele taget af et højhus i Lyngby under stomen den 28. oktober. Mirakuløst kom ingen mennesker alvorligt til skade ved ulykken. En af de væsentligste årsager til, at taget blæste af, var, at spærrene ikke var tilstrækkeligt forankret, så vinden fik frit spil, da den først havde fat inde under taget. Nyhedsmagasinet Ingeniøren, bragte den 19. august 2014 historien ”Undersøgelse: Beslag manglede på Lyngby-højhus, hvis tag blæste af”, efter at forsikringsselskabet Tryg har fået udarbejdet undersøgelser af, hvad der var skyld i ulykken. Læs artiklen her.

Husk tagforankring og vindafstivning – Simpson Strong-Tie® har løsningerne.
For at undgå den slags historier, er det vigtigt, at man er opmærksom på sit tag og ikke mindst tagets forankring og vindafstivning. Simpson Strong-Tie® har systemer til vindafstivning på både oversiden og undersiden af spær og systemerne fås i pakker med alt, hvad du har behov for til dit tag. Og vi har løsningerne til en sikker forankring af dit tag. Læs mere på www.strongtie.dk, i vores katalog, eller ring til os på telefon 87 81 74 00 og hør mere. Vores team af tekniske rådgivere hjælper dig gerne videre, så du med ro i sjælen kan gå efteråret i møde.

Simpson Strong-Tie A/S
Hedegårdsvej 11, Boulstrup
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65653818
P nummer: 1002213704

Send til en kollega

0.047