23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BASE Erhverv as, Horsens, udnævner salgschef

Kasper Løvstrup Nielsen, 40 år udnævnt til salgschef i entreprenørvirksomheden BASE Erhverv as, Horsens.

Kasper Løvstrup Nielsen, 40 år, er pr. den 1. oktober udnævnt til salgschef i entreprenørvirksomheden BASE Erhverv as, Horsens. Han bliver salgsansvarlig for både BASE Erhverv as og søsterselskabet BASE Erhverv Øst as, Roskilde.
Kasper Løvstrup Nielsen er uddannet bygningskonstruktør, og har siden 2006 virket som projektleder i BASE Erhverv as, hvor han med base i Horsens har haft ansvaret for en række erhvervsbyggerier over hele landet.
BASE Erhverv as og Dansk Boligbyg a/s er søsterselskaber, etableret på initiativ af Dansk Boligbyg Holding a/s, og med fælles domicil i Horsens. BASE Erhverv as blev etableret i 2003, og udfører erhvervsbyggerier i hoved- og totalentreprise, mens Dansk Boligbyg a/s udfører bolig- og institutionsbyggerier over hele landet.
BASE Erhverv as og Dansk Boligbyg a/s etablerede i 2011 selskabet BASE Erhverv Øst as med fælles domicil i Roskilde til at varetage aktiviteterne øst for Storebælt. Selskaberne har et stærkt økonomisk fundament og fælles værdier for aktiviteterne.
BASE Erhverv as, BASE Erhverv Øst as og Dansk Boligbyg a/s råder over en meget stor stab af veluddannede medarbejdere med betydelig indsigt, viden og erfaring inden for alle facetter af byggeri. Medarbejderne arbejder tæt sammen på tværs af selskaberne ud fra målet om at optimere alle opgaveløsninger både teknisk og økonomisk.

Billedtekster:

Kasper Løvstrup Nielsen.

BASE Erhverv as har fælles domicil med Dansk Boligbyg a/s både i Horsens og Roskilde – her hovedkontoret i Horsens.

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Send til en kollega

0.047