23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LECTOR 620 OCR: Optisk tekstgenkendelse og kodelæsning

Den nye LECTOR 620 OCR kamera-baserede kodelæser er den ideelle løsning til at læse og identificere almindeligt udskrevet tekst i emballeringsapplikationer.

LECTOR 620 OCR læser datomærkning og batchnumre, for eksempel på mad og medicinemballage samt identificerer alle almindelige 1D og 2D-koder i en og samme operation.

En blå lyskilde, garanterer Lector 620 OCR at læseområdet er optimalt belyst på alle tidspunkter, uanset kontrastforhold i skrivefelt eller skrift. Kodelæseren er i stand til at opfange tegn og tal skrevet i klartekst på afstande fra 30 til 300
mm. Kameraet kan anvendes både til stationære opgaver, samt objekter i bevægelse, med hastigheder på op til 4,0 m/sek. Den integrerede skriftfelt søgealgoritme sikrer, at almindelig tekst kan læses og sammenlignes sikkert, selv hvor der kan opstå placeringsstolerancer af selve det printede, eller eksempelvis etiketter, som ikke er præcist placeret på emballagen.

Integreret webserver samt teaching guide til nem idriftsættelse
Ved at sammenligne almindelig klartekst med læsning og identifikation af 1D eller 2D stregkoder, imponerer Lector 620 OCR med sin ligefremme håndtering - lige fra indkøringsfasen. En brugervenlig guide hjælper med indlæring af selv skrifttyper som normalt ikke kan tilskrives standard fonte. Da kodelæseren også er udstyret med en integreret webserver, kræves der ingen speciel software for at startindlære - eller tilføje bogstaver og tal.
For applikationer hvor mere end én kodelæser skal idriftsættes og udføre samme funktion, kan fonte hurtigt kopieres fra én enhed til en række andre kodelæsere på linjen, enten via en PC, eller med et standard micro-SD kort.

Designet til fleksibilitet samt til tilgængelighed
Nye skrifttyper og typografier kan endda blive indlært, medens LECTOR 620 OCR er i drift. Denne fleksibilitet, kombineret med en meget pålidelig aflæsning opnås ved anvendelse af intelligente afkodningsalgoritmer, som endda også er i stand til at evaluere printkvaliteten af den skrevne kode.
Dette hjælper brugeren til nemt at identificere, samt tidligt at spore problemer opstået hvor tekst og kode bliver printet.
Med disse smarte funktioner kan man som driftsansvarlig - selv uden teknisk viden, få en advarsel om potentiel dårlig printkvalitet, så årsagen hertil kan rettes inden produkter bliver mærkbart påvirket heraf. Planlagt vedligehold kan dermed i højere grad optimeres, så spildproduktion kan undgås.
Læsning af klartekst med LECTOR 620 OCR - den ideelle løsning til størst mulig proces pålidelighed og tilgængelighed.

Mere information
Kontakt SICK på tlf. 4582 6400
eller besøg os på FoodTech 2014, stand k8130 28.-30. oktober.

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047