23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SWEDOOR videreudvikler fleksibel dørkarm

SWEDOOR lancerer nu Flex+Karm – en ny dørkarm af høj kvalitet, som er et eksklusivt alternativ til standardkarme. Samtidig introducerer dørproducenten også en ny type kategorisering af karme.

Den nye Flex+Karm fra SWEDOOR, Europas førende dørproducent, kommer på markedet den 1. oktober 2014. Flex+Karm er en opgradering af SWEDOORs populære Flexkarm, og er, som navnet også antyder, et meget fleksibelt karmprodukt at arbejde med.

Hurtig og enkel tidsbesparende montering
Med Flex+Karm er gerigten skåret i gering og monteres ind i karmens not uden synlige søm eller skruehuller. Hjørnerne samles med clips på bagsiden, så fronten fremstår æstetisk flot. Derudover kan gerigtsættet justeres, så karmdybden tilpasses murtykkelsen.

Flotte flader i god kvalitet
Den nye karm er produceret af specialudvalgt træ, der ikke har knaster på de tre synlige malede overflader, hvilket bevirker, at malingen ikke misfarves over tid af de naturlige knaster, som findes i træprodukter. Flex+Karm kræver minimalt vedligehold, er lydreducerende, og så har den fået en forbedret overflade. Karmen kan bestilles i alle NCS- og RAL farver og fås enten med glatte eller almuegerigter. Dertil er det også muligt at bestille skjulte hængsler som tilvalg.


Ikoner skal vejlede forbrugerne
Som noget helt nyt introducerer SWEDOOR samtidig et nyt system til kategorisering af dørkarme. Formålet er at gøre det let og overskueligt for forhandlere og slutbrugere at se forskel på de forskellige karmes kvalitet og funktionaliteter.

SWEDOORs dørkarme bliver nu inddelt i to kategorier tilsvarende opdelingen på døre: ADVANCE-LINE, det mere eksklusive udvalg, og Clever-line, som består af populære hverdagsmodeller. Derudover indfører SWEDOOR også et ikonsystem, som skal illustrere kvalitet og egenskaber, fx om karmen er knastfri, støjreducerende, har fem års garanti, justerbare gerigter eller en forbedret overfladebehandling.

Flex+Karm er den eneste karm fra sortimentet, som er mærket med alle fem ikoner. Det betyder blandt andet, at SWEDOOR giver fem års garanti mod knastgennemslag på Flex+Karm, hvilket er usædvanligt, fordi dette fænomen oftest ikke omfattes i normale garantivilkår i Danmark.

Se Flex+Karm og SWEDOORs andre karme og døre på www.swedoor.dk.

Swedoor
Danmarksvej 9
9670 Løgstør
Vesthimmerland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10276802
P nummer: 1000048290

Kontaktperson

SN
Sanne Nørbjerg
PR Konsulent, Publicity
sanne@publicity.dk

Send til en kollega

0.048