23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Cad-Q på BIM Europe Århus - se vores helt nye løsninger i skyen!

BIM Europe - her mødes førende arkitekter!

Cad-Q er sponsor for BIM Europe - en konference med med et unikt team af Eruopas førende arkitekter

Når Arkitektskolen i Århus åbner dørene for BIM Europe på torsdag den 2. oktober, er det med fokus på BIM i hele Europa, og de muligheder der ligger i Building Information Modeling.

Cad-Q er sponsorer for arrangementet og støtter op med en præsentation af vores nye Cloud løsninger, der netop er lanceret under varemærket BIMeye.

Vores konsulenter glæder sig til dagen, og til at se mange kunder og arkitekter og vise de nye løsninger frem.

Programmet for dagen er spændende;

Aarhus er igen i år centrum for formidling af de nyeste internationale trends indenfor BIM, Building Information Modeling, idet BIM Aarhus inviterer til Konferencen BIM Europe torsdag den 2. oktober 2014 fra Kl. 9:00 til Kl. 17:00 på Arkitektskolen Aarhus. .

BIM Aarhus vil på konferencen præsentere et unikt team af Europas førende arkitekter, ingeniører, entreprenører og organisationer, et team hvor alle er dybt engagerede i de seneste års udvikling indenfor digital bygningsmodellering..

Konferencens tema vil være anvendelse af BIM i alle byggeriets faser i forbindelse med arbejdsprocesserne internt i firmaerne og det digitale samarbejde mellem parterne på tværs af landegrænser og fag.

Der er gratis entré, og du kan læse mere om dagen her

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.047