23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ulykke førte til et godt samarbejde

For Erik Nielsen blev en MC-ulykke vejen ind i en ny branche. I dag er han en trofast kunde hos JCB, og har for nylig bestilt sin tiende maskine fra Nicolaisen & Larsen A/S. Det drejer sig om en JCB 4CX rendegraver – populært kaldet økonomimester

Tilbage i 1963 havde 20-årige Erik Nielsen næppe forestillet sig, at han en dag ville blive omtalt som en af Danmarks mest trofaste kunder hos Nicolaisen & Larsen A/S, som sælger entreprenør, landbrugs – og industrimaskiner. Erik var nemlig murer. Men efter en voldsom motorcykelulykke, som rev flere nervebaner over i højre skulder og arm, stod det klart, at han ikke kunne fortsætte arbejdet som murer.
Heldigvis for Erik havde hans svigerfar en rendegraver, som Erik kunne betjene, da maskinen kunne styres med kun to håndtag. Maskinen var fra JCB og passede perfekt til Eriks nye situation. Skiftet til en ny branche var hermed besluttet.
Med erstatningspengene fra ulykken købte Erik sin første rendegraver og startede som selvstændig. Med tanke på svigerfarens maskine var Eriks første rendegraver selvfølgelig også fra JCB. Sidenhen er det blevet til yderligere 10 modeller fra JCB, og Erik Nielsen er dermed en kernekunde for Nicolaisen & Larsen A/S, som er den danske leverandør af de populære entreprenørmaskiner.
Et arbejdsredskab som tilgodeser dine behov
”Jeg har en gang prøvet en anden fabrikant, men denne kunne ikke gøre det så godt som JCB. Det er en dejlig alsidig maskine, som er robust og som sjældent går i stykker. Det er den vigtigste grund til, at jeg har haft JCB maskiner alle de år,” siger Erik Nielsen om hans tilhørsforhold til det engelske mærke og tilføjer: ”Med min skade har jeg brug for et arbejdsredskab som er let og behageligt at benytte. Jeg kan betjene alt fra kabinen, som er stor og rummelig nok til, at vi kan være to i den, hvis arbejdet kræver det.”
Den nye 4CX rendegraver kommer til at indgå i Erik Nielsens arbejde hos en af Danmarks største entreprenørvirksomheder Per Aarsleff A/S, som han har arbejdet for de sidste 14 år og for nyligt, i en alder af 71 år, har fået fornyet sin kontrakt med for yderligere to år. ”Mit arbejde hos Aarsleff består primært af grave – og trillebørsarbejde, hvor jeg udfylder et hul i produktionskæden. Vi starter klokken 6 om morgenen og arbejder til klokken 5 om eftermiddagen, så vi er altid i gang. Det stiller store krav til maskinen. Jeg ved dog, at jeg altid kan stole på den og hvis det en sjælden gang går galt, så har Nicolaisen & Larsen effektiv og hurtig service. Det er betryggende at vide,” slutter Erik Nielsen.
Høj standard fra JCB – økonomisk og miljømæssigt
”Da vi skulle levere en ny maskine til Erik Nielsen, var det let for os at anbefale 4CX rendegraveren. Jeg har kendt Erik siden 1966, så jeg vidste derfor også hvilke krav, der var til den maskine han skulle have. 4CXeren passer godt til Erik. Den har to joysticks som betjeningssystem, og så er den udstyret med aircondition affjedret frontskovl og andet ekstraudstyr, som gør den komfortabel at arbejde med over en lang dag. Modellen er populært kaldet Økonomimesteren fordi den er meget robust i drift og på grund af de lave driftsomkostninger,” fortæller Uffe Nielsen fra Nicolaisen & Larsen A/S.
Foto: Erik Nielsen foran sin nye maskine fra JCB
Yderligere information: Kontakt Nicolaisen & Larsen A/S, tlf. 70 10 12 14

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615
P nummer: 1003083705

Send til en kollega

0.078