23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ABC Pavilloner A/S leverer Danmarks første mobile brandstation.

320 m² flytbar brandstation opført i Præstø. Det har været vigtigt for bygherre, hurtigt at kunne rive teltpælene op og det er endt ud i en meget speciel brandstation.

Det er den første af sin type i Danmark, hvor alle bygningerne kan pilles ned og hurtig flyttes til en anden lokalitet på bare 1 ½ måned.

Fra den mobile brandstation blev sat i produktion på fabrikken i Silkeborg til den stod færdig og klar til brug i Præstø gik der 2 måneder.

Leder af projektet ingeniør Peter Nedergaard ABC Pavilloner A/S arbejdede tæt sammen med bygherre, og indretning er tænkt nøje igennem for at udnytte pladsen optimalt. Garagen til stationen er bygget op af 3 stk. fleksible multihal moduler, der giver plads til 3 køretøjer. En carport med plads til én ambulance binder sidebygningen sammen med modulet til medarbejderne. Personale afdelingen er sat sammen af 2 stk. KM 15 moduler. Den indeholder: soverum, stue, køkken, omklædning, toilet/bad, kontor. Det giver nogle gode forhold for brandfolkene der er på arbejde.

Yderligere information gives på Tlf.: +45 86 81 26 30 – www.abcpavilloner.dk
Se mere om ABC Pavilloner


ABC Pavilloner A/S
Fundervej 44
7442 Engesvang
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21637076
P nummer: 1005084503

Send til en kollega

0.064