23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SnedkerAkademiet

SnedkerAkademiets hjemmeside er i luften, og den er blevet super flot. Tjek den ud og opret en profil i dag - vi glæder os til at se jer derinde!

Tjek den ud og opret en profil i dag - vi glæder os til at se jer derinde!

SnedkerAkademiet er stedet på nettet, hvor Snedkernes Uddannelser, snedkerlærlinge, lærlinge med svendeprøve, skoler, undervisere, praktikpladser og virksomheder mødes på en nem og tilgængelig måde. På SnedkerAkademiet kan man udveksle billeder, ideer, sende beskeder til hinanden og danne interessefora.

Formålet er at skabe en samlet portal for Snedkernes Uddannelser, der gør det nemt og hurtigt at kommunikere, hvad man f.eks. er dygtig til som lærling, eller hvilke slags praktikpladser man udbyder som virksomhed. Som underviser og lærling ville man kunne dele tips og tricks på SnedkerAkademiets forum eller danne interessegrupper omkring en uddannelseslinje.

Helt praktisk fungerer SnedkerAkademiet sådan, at man opretter en profil enten som lærling, underviser, virksomhed eller skole. Ved oprettelsen kan man som lærling f.eks. skrive, hvilke praktikpladser, man har været på, hvilke projekter man har været tilknyttet, og man kan tilføje sin hjemmeside.

Ved hjælp af en besked-funktion kan man f.eks. som virksomhed hurtigt og nemt tage kontakt til en lærling, man synes kunne være interessant at få i praktik, og ligeledes vil en lærling hurtig kunne se, hvilke praktikmuligheder der i en virksomhed. Den indbyggede søgefunktion gør det nemt og hurtigt for en virksomhed f.eks. at søge på lærlinge med en specifik træuddannelse eller kompetence.

Dette er blot nogle af de mange muligheder, der er på SnedkerAkademiet, som skabes og formes af dets brugere.

Tjek den ud og opret en profil i dag - vi glæder os til at se jer derinde!

Snedkernes Uddannelser
Bygmestervej 5, 2
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33611080
P nummer: 1012531652

Send til en kollega

0.078