23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skimmelsvamp på skoleskemaet ruster mureren til vinterens forretningsmuligheder

Håndværkeren oplever i stigende grad, at der stilles krav til hans viden om håndtering af skimmelsvamp og fugtskader.

Derfor har Byggros skabt et kursus til udførende, som vil specialisere sig i håndtering af fugtproblematikker, herunder hvordan de kan modvirkes med indeklimapladen SkamoPlus. Montørkurset afholdes i samarbejde med Dansk Miljørådgivning, som med deres særlige viden ruster deltagerne til at arbejde med skimmel og fugt.

Behovet for altid at holde sig opdateret på den nyeste viden er stigende i byggeriet. Derfor har Byggros lanceret et montørkursus rettet mod håndværkeren, som gerne vil tilegne sig mere viden om, hvordan man håndterer og forebygger skimmelsvamp og fugt. Kurset, som bl.a. omhandler brugen af indeklimapladen SkamoPlus, er skabt for både at uddanne montører, men også danne et tættere samarbejde mellem producent, rådgiver og håndværker, som i sidste ende kommer alle parter til gode.

- Vi har oplevet en efterspørgsel på viden om skimmelsvamp og fugt blandt vores kunder. Emnet er besværligt at kaste sig over, men med SkamoPlus-montørkurset åbner man for et helt nyt forretningsområde, som montøren kan specialisere sig i, fortæller Jesper Kristensen, salgskonsulent for Byggros og ansvarlig for implementering og videreudvikling af SkamoPlus i Danmark.

Uddannelse til gavn for kunden
Frank Rasmussen fra HRH Murer i Albertslund har tidligere deltaget i kurset. Han fortæller:

- Man får en god dybdegående viden om forebyggelse og løsninger på problemer med skimmelsvamp og fugt. Det fungerer godt at være flere samlet, så andre deltagere måske stiller de spørgsmål, man ikke selv får tænkt over. På den måde får man meget praktisk viden på kort tid.Kurset er skabt i samarbejde med Dansk Miljørådgivning, hvilket betyder, at den nyeste viden på området benyttes i undervisningen. Her får montøren en grundig gennemgang af, hvordan problemer med fugt og skimmelsvamp opstår, samt hvad man kan gøre for at forhindre det.

- Vi indgår i et tæt samarbejde med både montøren og Dansk Miljørådgivning og forsøger at skabe et netværk til gavn for alle. Samtidig uddanner vi montøren i, hvordan man bedst bruger SkamoPlus til at modvirke og bekæmpe problemer med fugt og skimmelsvamp, fortæller Jesper Kristensen.

Montøren rustes til hverdagen
Frank Rasmussen har efter kurset kunnet bruge den nye viden i hverdagen:

- Det er rart at have god faglig baggrund, når man står over for kunden. Det skaber både sikkerhed og tryghed i forholdet. Underviserne fra Dansk Miljørådgivning har masse brugbar viden og har også været gode at kontakte efterfølgende, når man havde konkrete spørgsmål.

Det er præcis formålet med kurset, fortæller Jesper Kristensen:

- Alt handler i sidste ende om, at kunden får en god vejledning og et produkt, som både producenten og montøren ved, er den bedste løsning, og som alle er trygge og glade for. Så vinder alle.

Byggros A/S
Østbirkvej 2
5240 Odense NV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27556183
P nummer: 1001467041

Kontaktperson

LH
Lone Hansen
Marketingchef
+45 63112416 lha@byggros.com

Send til en kollega

0.047