23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny stil, nyt gulv

Med et nyt gulv er det muligt at ændre hele rummets udtryk. Derfor er det også et af de vigtigste elementer i boligindretningen, når gør-det-selv-folket giver sig i kast med renoveringsprojekter.

For, modsat af hvad mange tror, er det slet ikke så svært at lægge et nyt kvalitetsgulv selv.

Vægge, udhuse, møbler… gør-det-selv-folket kaster sig ud i det ene kreative byggeprojekt efter det andet, og det bliver stadig nemmere for flere at springe med på bølgen. Efter en periode i de rå vægges tegn er det nu gulvet der for alvor står for skud for fornyelse. Og med træ fra Södra ved hånden kræver det ikke nødvendigvis en praktisk uddannelse at gå i gang med at sætte sit personlige aftryk på hjemmets gulv.

Trendy træ
I flere århundreder har vi i norden bygget vores liv op omkring træ. I dag er træet stadig en stor del af vores hverdag i alt fra industrien til stolen, vi sidder på. Træets særegne struktur, liv og funktionalitet har aldrig været mere populær end lige nu. Derfor er det kun naturligt, at tidens handymænd nu bygger videre på den nordiske tradition og leger med træets talrige muligheder inden for hjemmets fire vægge.

Modsat beton, sten og metal er træet levende, hvilket betyder, at der aldrig er to stykker træ, der er ens, og at resultatet af arbejdet i træ altid vil være helt unikt. Et trægulv bliver dermed et levende stykke kunst i hjemmet, der vil ændre udtryk med tiden, og samtidig kan et nyt gulv øjeblikkeligt skabe en helt ny stil og stemning indenfor, hvor man ikke behøver at begrænse sig til én enkelt træsort.

Tidens store mix-og-matchtendens kan nemlig med fordel også inspirere, når det nye gulv skal lægges. Find nye dimensioner i rummet og skab et tone-i-tone farvespil med et modigt miks af fyrreplankerne GRIGIO og LUMIERE. GRIGIO er behandlet med mørkegrå hårdvoksolie, mens LUMIERE er lysegrå, massive fyrreplanker, der er smukt glatte og olieret med en svagt gråpigmenteret olie, som lader det meste af træets originale struktur slippe igennem. I store køkken-alrum kan forskellige typer træ på gulvet også skabe zoner i rummet, eksempelvis med sortolieret træ under spisebordet, omkranset af helt hvidlakerede planker fra serien LACCA BIANCO.

Håndværket ligger i træet
Med træ fra Södra er man sikret et gør-det-selv resultat med professionel finish. Södra har en lang og stolt tradition for at levere forarbejdet kvalitetstræ direkte fra de svenske skove til alverdens gør-det-selv-gulv-folk, der i byggemarkeder frit kan vælge mellem træsorter som fyr, eg og ask, der alle er opdyrket under bæredygtige forhold. Södras mangeårige erfaring med træ og respekt for materialets natur betyder også, at man, som gør-det-selv-lægger, kan have en vished om, at det træ man går planken ud med i hjemmet, er af en kvalitet, der giver et lige så imponerende resultat, som hvis gulvet var lagt af professionelle.

Södra har igennem generationer tilegnet sig en dyb faglig kompetence og viden inden for træproduktion og design. Kvalitet er et nøgleord, som skinner igennem i alle led i virksomheden. Fra plantningen af nye træer til produktion og helt frem til de færdige gulvplanker lægges. Dette er med til at gøre Södra til en af markedets stærkeste og mest betroede virksomheder og samarbejdspartnere.


Södra Wood A/S
Frydenborgvej 27 N,
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73496314

Kontaktperson

Frank Lund Larsen
Direktør
+45 88279600 frank.larsen@sodra.com

Send til en kollega

0.109