23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VELFAC leverer vinduer til ”en grøn oase” på Amager

Naturen har stor betydning for et nyt boligbyggeri med 52 rækkehuse på Amager, som VELFAC leverer vinduer og døre til.

Talrige muligheder for at nyde naturen, friluftslivet og stranden gør de nye boliger til en del af et grønt åndehul i byen. Dermed står området omkring Urtehaven på Amager som en god kontrast til byens pulserende liv.

Rækkehuse med energioptimerede vinduer
VELFAC leverer vinduer og døre til 4 rækker med 52 rækkehuse i hver i naturskønne omgivelser, i et af Amagers mest eftertragtede og charmerende villakvarterer. Tæt på byliv, strand, skole og institutioner. Alle rækkehusene i Urtehaven er gennemlyste af store vinduespartier, og har direkte udgang til boligens terrasse og have. For at sikre det gode lysindfald, faldt valget derfor på den energioptimerede vinduesserie, VELFAC 200 ENERGY med 3-lags rude.

Et godt match
VELFAC 200 ENERGY har et elegant design, er velegnet til nybyg og beboerne i boligerne vil opleve et øget lysindfald på grund af de slanke profiler, der er karakteristiske for VELFAC vinduer. Rækkehusene i Urtehaven er kendetegnet ved de smalle vinduer i træ/alu, grå facadesten med granitoverflade og plader i matchende nuance. Det gør er VELFAC og Urtehaven til et godt match.

VELFAC tidligt inddraget i processen
"Det har været en rigtig god proces hele vejen igennem forløbet. VELFAC er på et tidligt tidspunkt blevet inddraget i arbejdet med facadeudtrykket og er blevet bedt om at komme med nogle bud på en løsning. Samarbejdet mellem arkitektfirmaet Mangor & Nagel og totalentreprenøren Dahl Entreprise viste sig hurtigt at være et godt setup, da VELFAC kunne understøtte de tanker og ideer, der blev foreslået. Pris og kvalitet hænger i denne sag godt sammen med høj æstetik i facadeudtrykket", siger Claus Haastrup, Key Account Manager fra VELFAC A/S.

Opbygningen af Urtehaven på Amager er påbegyndt og vil efter planen stå færdigt i slutningen af 2015. Dahl Entreprise A/S fra Rødovre er totalentreprenør på projektet.

For yderligere information, kontakt:
Claus Haastrup | Key Account Manager, VELFAC A/S
+ 45 5135 4497 | cah@velfac.dk

VELFAC
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21147583

Send til en kollega

0.062