23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Politiker så på lokale, bæredygtige isoleringsløsninger til Herning Kommune

Onsdag d. 19. november havde papirisoleringsvirksomheden CBI Danmark fornemt besøg fra Herning Kommune -

- da formanden for Teknik- og Miljøudvalget Finn Stengel Petersen (S) samt direktør for Teknik og Miljø Eva Kanstrup besøgte virksomheden, der beskæftiger sig med bæredygtige isoleringsløsninger.

Formålet med besøget var at udforske området inden for bæredygtige løsninger i forhold til byggeri og energirenovering, som netop i denne måned kom højt på den politiske dagorden, da Klima-, Energi- og Bygningsministeren Rasmus Helveg Petersen lancerede den nye byggepolitiske strategi. Særligt for den socialdemokratiske Teknik-og Miljøudvalgsformand Finn Stengel Petersen:

”Bæredygtighed er ét af mine særlige politiske interesseområder - både når det kommer til renovering af eksisterende byggeri og nybyggeri. I Herning Kommune ønsker vi at fremme grønt byggeri, og det er derfor rigtig relevant for os at se, hvilke løsninger der findes derude, og det er derfor, vi takkede ja til at besøge CBI Danmark”, siger Finn Stengel Petersen.

På besøget fik Finn Petersen og Eva Kanstrup lov til at se, hvordan papirisolering anvendes, og høre hvilke muligheder, der er med denne type isoleringsløsning, som CBI Danmark tilbyder. Og det er vejen frem, hvis man spørger dir. Per Thomsen for CBI Danmark:

”Det er naturligvis vigtigt, at vores virksomhed og løsninger bliver belyst over for Kommunens politiske ledelse og forvaltningen. Men det er i særdeleshed glædeligt at konstatere, at kommunens formand for Teknik- og Miljøudvalg viser så stor interesse for at blive opdateret på grønne og bæredygtige løsningsmuligheder. Som politiker og formand for Teknik og Miljø har Finn Stengel Petersen en betydelig berøringsflade i forhold til f.eks. den almene boligsektor”, siger Henrik Clausen, som håber, at man i kommunen i højere grad vil anvende grønne
isoleringsmetoder:

”Vores håb er selvfølgelig, at vore løsninger i fremtiden vil blive taget ind i overvejelserne omkring kommunens kommende projekter, og dette sker på et nuanceret og opdateret videns baseret grundlag. Og vi håber desuden, at besøget i dag vil føre til yderligere dialog med kommunens byggetekniske medarbejdere”, tilføjede han.

De to gæster fra kommunen var inspirerede efter besøget, der har åbnet øjnene for bæredygtige løsningsmuligheder til Herning Kommune. Og de er da heller ikke afvisende for, at man i fremtiden vil anvende CBI Danmarks løsninger i kommende kommunale anlægs- eller renoveringsprojekter:

”Det var en rigtig god oplevelse at se og høre, hvordan man hos CBI Danmark anvender papirisolering til at sikre bæredygtige løsninger til byggesektoren, da vi har et klart ønske i kommunen om at anvende bl.a. flere grønne løsninger baseret på genanvendt materiale i fremtiden. Her er CBI Danmarks løsninger et godt bud på en seriøs leverandør, så jeg ser dette besøg som et afsæt for videre dialog”, siger Finn Stengel afslutningsvis.

Nviro A/S
Bredgade 52
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30712846
P nummer: 1013444575

Send til en kollega

0.047