23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lær BIM-koordinering hos NTI CADcenter

Ved at tage en uddannelse i BIM-koordinering hos NTI CADcenter bliver man rigtigt klædt på til at styre processerne i et BIM-forløb. Uddannelsen er en af de første af sin art i Danmark og er udviklet på baggrund af et ønske fra byggebranchen.

BIM-koordinering giver store udfordringer og store muligheder. Samarbejde kræver styring og struktur. De data, der produceres, skal udnyttes optimalt og bindes sammen, så de bliver værdiskabende i projektet. Derved bliver det muligt at forenkle arbejdsprocesserne og gøre de kritiske grænseflader i projektet gennemskuelige for alle de involverede parter.

Ved at tage en uddannelse i BIM-koordinering hos NTI CADcenter bliver man rigtigt klædt på til at styre processerne i et BIM-forløb. Uddannelsen er en af de første af sin art i Danmark og er udviklet på baggrund af et ønske fra byggebranchen, da man her ser et behov for personer som har lært BIM-koordinering.

Om uddannelsen
BIM-koordineringsuddannelsen fokuseret på at specialisere nuværende og kommende projektledere og CAD-/BIM-ansvarlige til at kunne styre et BIM-projekt sikkert i mål samtidig med, at der er fokus på, at alle de til enhver tid gældende krav er opfyldt.

Med BIM-koordineringsuddannelsen fokuseres der på de procesudfordringer, som en koordinator eller projektleder møder i sin dagligdag, eksempelvis dataforståelse og udveksling/kvalitetssikring af data.

Med udgangspunkt i IKT-bekendtgørelsen, vil kursisten blive introduceret til BIM-processerne og derved få en forståelse af, hvordan BIM kan bruges, både på et konkret projekt og som strategi i virksomheden generelt.

Uddannelsen er en kombination af teoretisk gennemgang, praktiske øvelser og diskussion og henvender sig til projektledere og BIM-/CAD-ansvarlige hos arkitekter, rådgivere, entreprenører, ingeniører samt bygherrer.

Efter endt uddannelse vil deltagerene kunne styre projekter i mål i henhold til gældende lov og krav med minimal fejlprocent og optimal profitabilitet for alle parter.

Læs mere om uddannelsen her

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.078