23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bravida vil sænke indkøbsomkostningerne med 10 % gennem samlet indkøb og partnerskaber

Bravida indleder nu et langsigtet arbejde for at opbygge en stærkere leverandørbase med færre leverandører på nordisk og nationalt niveau.

Gennem lavere priser, rigtigt produkt-valg og en forbedret indkøbsproces vil Bravida etablere et tættere partnerskab med sine leverandører - fra bestilling til slutleverance.

Bravida er på vej til at afrunde endnu et stærkt år, der befæster positionen som Nordens førende installa-tions- og servicevirksomhed. For at beholde den nuværende position kræver det fortsat hårdt arbejde.

”Vi ser en tydelig trend hen i mod udenlandske installationsvirksomheder, som øger sin tilstedeværelse i Norden ved at konkurrere med lave personaleomkostninger og materialer indkøbt til lavere priser på de-res egne hjemmemarkeder. Vores kunder foretager også deres indkøb i lande med lavere priser end i de nordiske lande. For at bevare vores konkurrencekraft i fremtiden skal Bravida sænke indkøbsomkostnin-gerne,” siger Staffan Påhlsson, koncernchef i Bravida.

Bravida har i dag en stærk indkøbsplatform og en effektiv styring af sine indkøb. Siden 2012 har koncer-nen på skandinavisk plan gennemført et succesfuldt effektiviseringsprogram tilpasset installations- og serviceprojekter og med udgangspunkt i principperne for ”lean construction”. Bravida tager nu næste skridt og indleder et nyt projekt, der har som mål at opbygge en langsigtet leverandørbase med færre leverandører.

I samarbejde med udvalgte leverandører skal Bravida effektivisere hele værdikæden. Det indebærer et øget fokus på produktvalg og hele indkøbsprocessen.

”Sammen med vores leverandører skal vi arbejde på at kunne give vores kunder konkurrencedygtige priser. Vi skal sænke vores indkøbsomkostninger i Bravida med 10 % ved hjælp af et fokuseret arbejde med vores indkøb. Med rette pris, rigtigt produktvalg og forbedrede processer er det muligt,” siger kon-cern-indkøbschef i Bravida, Lars Korduner.

Bravida har arbejdet med indkøbsprojektet henover efteråret. Den 20. november deltog de største grossister i Norden på et informationsmøde hos Bravida, hvor de blev informeret om den nye strategi og det overordnede mål på 10 % reduktion af indkøbsomkostningerne.

Bravida Danmark A/S
Park Allé 373
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14769005
P nummer: 1002954188

Kontaktperson

MK
Morten Kjellev
Kommunikations- og bæredygtighedschef
+45 42139999 morten.kjellev@bravida.dk

Send til en kollega

0.109