23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tick Cad - Julehilsen

Tick Cad runder året af med et stort tak for godt samarbejde! Og åbner for tilmelding til det nye års første række af arrangementer.

Tick Cad runder året af med et stort tak for godt samarbejde! Samarbejdet med jer betyder, at Tick Cad nu er en synlig spiller på banen, hvilket vi også ind i det nye år vil honorere med god service, en masse sparring og videre udvikling af relationen til gamle og nye kunder.

Vault og Tick Tool 13. januar
Kom forbi og få svar på dine spørgsmål til Vault (og Vault WorkGroup/Pro) Se også mulighederne med Tick Tool bla. save as rutiner, overførelse af BOM til ERP og automatisk nummergenerering.
Tilmeld her

Inventor ERFA 29. januar
Sæt X i kalenderen den 29.1 og kom til ERFA møde ved Tick Cad. Vi garanterer en indholdsrig dag med en masse debat, tips & tricks og inspirerende indlæg.
Tilmeld her

iLogic Workshop 5. februar
Dagen indledes med et oplæg, hvor grundprincipperne og best practise gennemgås, derpå arbejder du selv videre med Tick Cads eksperter, som vejledere og inspiratorer til, hvordan netop din model bedst opsættes.
Tilmeld her

Julekonkurrence
Ingen jul uden gaver - Vi har nu trukket lod om en SpaceMouse Wireless blandt Tick Cads følgere på LinkedIN. Vinderen har fået direkte besked.

Tickcad.dk/space-mouse kan du se alle de nye modeller og mangler du lige at shoppe den sidste julegave, så afsender vi altid samme dag ved ordre inden kl. 15.

Åbningstider i julen
Vi er her selvfølgelig alle hverdage i julen.

Licenser uden subscription
Da det pr. 1. februar ikke længere vil være muligt at opgradere licenser - altså dem uden subscription, hjælper vi gerne med en gennemgang af jeres installation og forventede fremtidige behov, så I undgår overraskelser efter deadline.
Klik her for kontaktoplysninger

Tick Cad Support
Har du en udfordring med Inventor, AutoCAD eller Vault, så lad os løse det hurtigt og nemt via Teamviewer. Vi laver også gerne undervisningsforløb, hvor du kan få gennemgået en specifik funktion uden at bruge kostbar tid på kursus.
Gå ind på Tick Cad supportcenter og vælg Demo af software, Installation eller Support.

Vil du vide mere? Så er vi her for det samme

Med venlig hilsen

Tick Cad
Tlf. 72 118 184
Mail tickcad@tickcad.dk
www.tickcad.dk

Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Kontaktperson

KHdL
Karina H. de Lichtenberg
+45 72 118 184 kl@tickcad.dk

Send til en kollega

0.079