23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Frøslev Træ løfter niveauet for trykimprægneret træ

Frøslev Træ lancerer 1. januar FT Premium® - en 20 års holdbarhedsgaranti på trykimprægneret træ.

Der har på det danske marked igennem længere tid været en stigende mistillid til indholdsstofferne i, og den holdbarhedsmæssige kvalitet af, trykimprægneret træ. Dette har på negativ vis påvirket det overordnede image, selvom trykimprægneret træ, der er udført efter forskrifterne, er og bliver det bedste alternativ set i forhold til prisen.

Den negative trend har man hos Frøslev Træ besluttet, at man vil gøre noget ved.

”Som Danmarks førende producent af trykimprægneret træ, ser vi os forpligtede til at sørge for, at byggecentrene og forbrugerne bliver korrekt informeret omkring trykimprægnering og agere på den stigende mistillid til det trykimprægnerede træ” udtaler direktør Martin L. Petersen, og fortsætter:
”Vi tilbyder derfor fra 1. januar 2015 en 20 års holdbarhedsgaranti på en nylanceret produktvifte vi kalder FT Premium®. Vores velforankrede leverandørnetværk og egenproduktion i Danmark tilsikrer, at vi kan understrege træets kvalitet i form af denne garanti”.

FT Premium® omfatter en stor del af Frøslev Træ’s sortiment indenfor fyrretræ, der er imprægneret efter NTR kl. A og NTR kl. A/B-standarder, herunder bl.a. FT Systemhegn, stolper, terrassebrædder og facadebeklædning.

FT Premium® er blevet tilbudt til Danmarks byggecentre som en tillægsordning, hvor interessen har været stor og de første aftaler allerede er indgået. De lagerførende byggecentre vil fremgå af Frøslev Træ’s hjemmeside, froeslev.dk, efterhånden som aftalerne indgår.

FAKTA om FT Premium®
- Produceres i Danmark med mange års erfaring
- Træ fra bæredygtig skovdrift
- Skarp kontrol af overholdelse af miljøkrav
- Produceres iht. NTR-standarder

Frøslev Træ A/S
Jens P. L. Petersens Vej 1, Frøslev
6330 Padborg
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14248331
P nummer: 1000706812

Send til en kollega

0.062