23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ALUX ønsker alle Glædelig Jul og Godt Nytår !

ALUX A/S ønsker alle vore kunder og samarbejdspartnere en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår ! Tak for godt samarbejde i det gamle år - vi glæder os allerede til det nye år og alle de udfordringer der kommer !

I ALUX er vi allerede i tankerne langt inde i det nye år. Vi er langt med udarbejdelsen af vore fine nye hjemmeside, som vi vil præsentere for jer i løbet af januar måned ! Det bliver et rigtigt godt værktøj som vi alle vil kunne få megen glæde af.
Mange af jer vil også få fornøjelsen af at arbejde sammen med vore 2 nye medarbejdere. Anders som internt salg og Ole E. som konsulent i Sønderjylland og på Fyn.
Vi vil også præsentere nye cases af flere flotte projekter, bl.a. udvendige persienner på det nye supersygehus i Skejby, solafskærmning på det nye PWC hus ved motorvejen i Vejle. Nye løsninger på sikringsopgaver inden for både tyverisikring og brandsikring.

Sikring af private boliger og kontorer med vort sikkerhedsrullegardin SafeRoller vil også blive præsenteret på den nye hjemmeside. Vi har lavet mange flotte og præsentable løsninger som er pænt integreret og funktionelle. Både manuel betjent og med motor og automatik.
Betjening med Smartphones, tablets eller tilkobling til CTS, KNX eller anden Smarthouse teknologi er muligt og vil udvikle sig yderligere i det nye år.

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576
P nummer: 1000961885

Kontaktperson

Bill Torben Jensen
Direktør
+45 87207325 btj@alux.dk

Send til en kollega

0.223