23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CDLIGHT Nyhedsbrev august 2009

Money makes the world go round..... Læs bla. om: Hurtig og billig opkvalificering med efteråret nyhed fra kursusafdelingen. 13 måneders gratis Inventor til opsagte medarbejdere. Hvor meget I kan spare ved at bruge en 3D mus.

Money makes the world go round….
Velkommen tilbage fra sommerferie. Vi håber I alle har nydt solen og tid med familie og venner og nu er klar til en efterårssæson med ny energi og positive input.

Money makes the world go round. En gammel sandhed der for mange virksomheder er blevet en realitet den seneste tid. I den forbindelse har både vi og Autodesk lavet tiltag, der kan støtte op om både de medarbejdere der er blevet opsagt og de medarbejdere der sidder tilbage med en endnu større arbejdsbyrde end før, så læs nyhedsbrevet igennem og se hvilke muligheder der henvender sig til dig.

Nyt fra kursusafdelingen: Hurtig og billig opkvalificering med efteråret nyhed fra kursusafdelingen:
Som noget nyt tilbyder CDLIGHT ”Metodedage”. Metodedag er en dag, hvor du som deltager ikke gennemgår fast pensum, men som en blanding af erfa, workshop og kursus diskuterer best practise med de øvrige deltagere og en underviser fra CDLIGHT.
CDLIGHT stiller kursuspc’ere og cases til rådighed, men du er også meget velkommen til at medbringe din egen pc og modeller.
Prisen er også anderledes kun 1600,- ex moms pr dag.
Der er oprettet metodedage i emnerne Parametri & iLogic, Large assemblies og Skeletter. Se yderligere beskrivelse i kalenderen, hvor der også er mulighed for tilmelding.
Kontakt CDLIGHT Kursuscenter for yderligere oplysninger om kurser, seminarer, specialkurser og firmakurser.

Se hvor meget I kan spare ved at bruge en 3D mus
3DConnexion har lagt en lille fiks ROI beregner på deres hjemmeside. Find nyhedslisten på www.cdlight.dk og se hvor hurtigt den tjener sig hjem.

Har du mistet jobbet, men ikke modet på Inventor så læs videre:
Gratis software i 13 måneder er nu ikke kun for studerende
I disse usikre økonomiske tider er der mange firmaer, som desværre må skille sig af med god arbejdskraft. Autodesk tilbyder derfor gratis download i 13 måneder til de medarbejdere, der har mistet deres job og som bekymrer sig om, hvordan de vedligeholder deres kvalifikationer.
Med Autodesk Assistance Program kan afskedigede medarbejdere allerede i dag komme igang med at øge deres kvalifikationer. Ordningen gælder medarbejdere indenfor brancherne: architecture, engineering, design og manufacturing.

Autodesk forbeholder sig ret til at krydstjekke inden download for at sikre sig. Find nyhedslisten på www.cdlight.dk

Nyheder i Inventor R2010 opdateringskursus – også verdensmestre har trænere!
På kurset Nyheder i Inventor R2010, gennemgår du de væsentligste nyheder i releasen som blandt omfatter genbrug af Autocad blokke direkte til nye Inventor parter og assemblies, Skrink Wrap, der gør dine store samlinger lettere og Multibody, hvor du nu kan lave flere parter i parten. Kurset gennemgår også det nye og langt mere fleksible Sheet Metal modul.

Kampagner på Autodesk software
Har i allerede Inventor koster en ekstra Autocad Electrical licens kun 26.900,- ex moms.
Basiskursus i Autocad Electrical afholdes i Horsens og København eller hos jer. Varighed: 3 dage. På kurset lærer du at anvende de grundlæggende principper og funktioner i AutoCAD Electrical, herunder introduktion til tilretninger af egne symboler, der er specielt vigtige i forhold til firmastandarder og –tegninger, så du kan være produktiv ved tilbagevenden til arbejdet.

Derudover er der gode procenter på Vaultfamilen ved køb af flere end 5 licenser, R2007 software og på crossgrades fx AutoCAD Mechanical til Inventor. Kontakt CDLIGHT og hør nærmere.

Seminarer og workshops
GRATIS Vault/ShowCase seminar: 19. august i Hadsund, 20. august i Horsens og 25. august i København
Workshop på 64 bit: 26. august i Hornbæk og 27. august i Horsens
ERFAmøder:30. september Horsens, 1. oktober København afholdes ved Burmeister & Wain Energy A/S,1. oktober Horsens
www.cdlight.dk

CDLIGHT har fået ny hjemmeside
Lige før sommerferien tog vi vores nye hjemmeside i brug. Den er blevet skarpere i designet og indholdet og vil altid være opdateret med arrangementer, kurser og links til mere viden.

BlueCielo, ny hjemmeside og ny release
Det hollandske softwarehus Bluecielo ECM Solutions har frigivet 2009-versionen af sin PDM-software Innocielo, som er virksomhedens flagskibsprodukt. Systemet udgøres af modulerne InnoCielo Meridian 2009, InnoCielo TeamWork 2009 og InnoCielo Transmittal Management. Se www.cdlight.dk

HELT NY CAD mus på markedet
Den nye SpaceController bringer frisk luft ind i 3D-design. Musen er udviklet af ingeniører, der har mere end 18 års erfaring med 3D-controllere. Pris kun 2.918,- ex moms
Se www.cdlight.dk

Husk at meddele flytning og navneændring
Hvert år sendes mange licenser retur, pga. fejl i kontaktoplysninger. Så vær sød at huske at give besked til os, så hjælper vi med ændringen.

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.047