23948sdkhjf
Del siden
Annonce

4 gazeller på stribe – 2006, 2007, 2008, 2009

Vi er meget stolte og ydmyge over at kunne føje endnu en gazelle til flokken og vi vil i den forbindelse gerne takke vores meget loyale kundegruppe for gensidigt medspil og sparring.

CDLIGHT Nyhedsbrev september 2009

Vi er meget stolte og ydmyge over at kunne føje endnu en gazelle til flokken og vi vil i den forbindelse gerne takke vores meget loyale kundegruppe for gensidigt medspil og sparring. Børsen skrev den 8. sep. 2009 om de ca. 3000 nyudnævnte danske gazelle-virksomheder ”De er lynhurtige, fleksible og vant til at slås for føden fra første dag i livet.” ”De danske Gazelle-virksomheder er født med stærke vækstgener”

Finanskrisen har været hård ved os alle, men udnævnelsen til vores fjerde gazelle giver os mod til at fortsætte med at være nyskabende, fokuserede og ikke mindst en ukuelig lyst til at fortsætte den gode dialog, vi har med jer i tillid til, at synergi er den bedste forudsætning for vækst.

ERFAMØDER
CDLIGHT afholder erfamøder i Horsens og København i september og oktober.
De 3 møder har samme overordnede agenda og temaet for dem er Best Practice med Inventor. I den forbindelse vil vi vægte brugerindlæg højt.

Datoerne er:
30. september, Horsens
1. oktober, Horsens
1. oktober, Lyngby

Se agenda på her

CDLIGHT Tool box
CDLIGHTs hjælpeprogrammer har skiftet navn og ligger nu i sin egen værktøjskasse under navnet CDLIGHT Tool Box. Sættet består af en række programmer og add ins, der går ind og overtager rutineprægede funktioner. Så sidder du med et ønske om at automatisere print til pdf, dxf mv eller vil det øge din effektivitet, hvis alle dine iproperties automatisk synkroniserede fra 3D model (part eller samling) til tegning, så læs videre her eller kontakt CDLIGHT for yderligere information.
Alle programmerne understøtter Inventor R2010 og Vista 64 bit.

Kampagner fra Autodesk
SIDSTE CHANCE SPAR 20% på din opgradering fra R2007. SKAL bestilles senest 15. sep.!!!!
Tilbuddet gælder AutoCAD (LT) AutoCAD Mechanical/Electrical/ og Inventor

Frem til 15. oktober er der kr. 2600,- at spare på en ny AutoCAD LT. Kun kr. 10.600,- normal pris kr. 13.200,- ex moms og subskription.

Kontakt CDLIGHT og hør hvad vi kan gøre for dig.

CADOGMUS
Vil du hellere klare småindkøb af mus, lærebøger og mindre programmer online, så har CDLIGHTs webbutik altid dagsaktuelle tilbud og hurtig levering.
www.cadogmus.dk

Servicepack 1 til R2010
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ind... Find dit program i feltet i venstre spalte. Konsulter altid med din CAD ansvarlige inden download af servicepacks.

Har I endnu ikke opdateret til R2010, så kontakt CDLIGHT for aftale om konsulentbistand. Vi hjælper også gerne med installation af servicepakken.
Få det fulde udbytte af programmet og tilmeld dig opdateringskurset: ”Nyheder i Inventor R2010”, der afholdes næste gang d. 21.september i Horsens og d. 22. september i København.

Subscription…. Hvad får man egentlig for pengene?
Over 95% af de danske Inventor licenser er på subscription, men hvad får man egentlig for pengene? Den primære årsag til, at så mange har en fast aftale er, at holde deres investering ved lige og modtage de nye programversioner i takt med de kommer på gaden. Men der er andre tungtvejende grunde fx
• Licens til hjemmebrug*
• Brug af tidligere versioner*
• Udvidelser og bonusfunktioner
• Websupport
• Øjeblikkelig adgang til kurser
• Videnbase, som kun abonnementskunder har adgang til
Du kan få mere at vide om Autodesk Subscription ved at klikke her.
*De fleksible licensbetingelser, herunder tilladelse til at bruge tidligere versioner og tilladelse til hjemmebrug, er underlagt særlige vilkår og betingelser og kan derfor være begrænset til bestemte softwareprogrammer eller til brug bestemte steder.

AutoPOL
Der er kommet en ny og opdateret version 01.18.0012 af AutoPOL for Windows. Versionen indeholder forbedringer på flere forskellige områder:

New enhanced On-line Help has been launched.
New internet based On-line Help
It contains sections as:
Command reference
Technical Information
Tutorials
A new Quick Unfold command has been included.
A new Update command is added.
A forth hemming method has been included.
You can watch a video showing this new method here.

Se cdlight.dk for links eller ring 76281415 for yderligere information.

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.047