23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CDLIGHT Nyhedsbrev November 2009

Tak for et hektisk efterår! Og for jeres engagement i vores erfamøder, Vault seminarer og Tænk hvis du kunne se udover 3D seminarer. Se nyhedsbrev med alle links på www.cdlight.dk

CDLIGHT Nyhedsbrev November 2009
Tak for et hektisk efterår! Og for jeres engagement i vores erfamøder, Vault seminarer og Tænk hvis du kunne se udover 3D seminarer. Vi tolker interessen for vores tilbud som krisetræthed og lyst til komme videre og med de muligheder for hastighedsforøgelser, som vi bringer i dette nyhedsbrev, kan det kun gå for langsomt.

Autodesk supporterer nu officielt Windows 7 – Læs pressemeddelelsen her:
Autodesk Pressemeddelse

Support for multi-core processors i enkelte specifikke områder af Inventor
Som de fleste ved udnytter Inventor kun 1 processor, men nu er der udmeldt en workaround, hvor I på enkeltområder kan udnytte jeres dual/quadcore maskiner. Læs mere om workarounden her:Autodesk Multicore

Autodesk Subscription Advantage Packs - tilgængelige på Subscription Center fra 23. november
Autodesk lancerer en masse ekstra benefits for Subscription kunder på Subscription Centeret. De bliver tilgængelige for jer fra d. 23. november, men da de er tyvstartet i USA kan du allerede nu få en smagsprøve på, hvad der kommer: Se præsentation som film Se præsentation på Autodesks website

Ingen kan slå de små SSD-drev, når det kommer til hastighed – se test på PC World
Siden foråret har CDLIGHT anbefalet Solid State, som de mest stabile og hurtige diske til din workstation. Nu har PC World lavet en test, hvor du kan se den sammenlignet med traditionelle diske: Link til PC World
Se også hvilke workstations, vi anbefaler på Workstations

Opdateringer til CDLIGHT Translate programmerne
Der er nye udgaver af CDLIGHT Translate til AutoCAD, Inventor og Meridian, der tager højde for brug af danske tegn og komma. Der er også lavet mindre opdateringer til check af opdaterede views i Inventor.
Kontakt CDLIGHT eller læs mere om opdateringerne her

Arrangementer:
Vi afholder løbende seminarer og workshops i hele landet enten i vores egne lokaler eller hos jer. De planlagte erfamøder i januar/februar vil fortrinsvis blive afholdt hos jer og jeres kolleger i branchen og dermed vil især ”yderområderne” få lettere adgang til vidensdeling.

Møderne afholdes
26. januar Nordjylland
27. januar Fredericia
28. januar Lem
3. februar Galten
3. februar København

Kontakt CDLIGHT eller læs mere her


Husk også at det ikke er nok kun at holde maskinerne opdatere – mennesket bag er den vigtigste ressource!
Meld dig til kurset Nyheder i Inventor R2010 den 24.11
Følg med på www.cdlight.dk. Her vil aktuelle seminar og kurser altid kunne findes.

Servicepack 1 til InnoCielo Meridian Enterprise 2009
Servicepack til Meridian/Teamwork er kommet. Der er tale om er række rettelser og forbedringer i forhold til release 2009 fra juli dette år. Bl.a. rettelse til Autovue redlining og Outlook Email.
Læs videre her om servicepakke og upgrades fra BlueCielo.

Nyt fra www.CADOGMUS.dk– CDLIGHTs døgnåbne butik
Hos CADOGMUS kan du altid finde en godt udvalg af tilbehør til din CAD  Sidste nye produkter i butikken er 2 Inventorbøger på engelsk til absolut konkurrencedygtige priser, men kig rundt og se også workstations, spacemus og software mv.

Hvis du har den allersejeste CAD gadget eller måske noget som i egen stilfærdighed er helt uundværligt for dit arbejde er du meget velkommen til at sende mig et tip, så vil vi se, om vi kan forhandle det glæde for dine kolleger i branchen.

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.048