23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VS Automatic forlænger håndværkerfradraget

Indfører tilskud til el-arbejde for at bevare arbejdspladser og imødekomme behov fra kunder, der gik forgæves i sidste års travlhed.

Nåede du ikke at udnytte håndværkerfradraget, inden det blev afskaffet? Fortvivl ikke, for VS Automatic genindfører det nemlig.

Frem til 1. marts har elinstallatør VS Automatic på Ormhøjgårdvej i Horsens sat et usædvanligt, kundevenligt initiativ i gang, så man stadig kan nå at få energirenoveret sin bolig med ”håndværkerfradrag.” Fradraget kan fås af alle private boligejere, der inden 1. marts bestiller firmaet til el-arbejde.

Opgaven til el-firmaet skal være på mindst 14.000 kr. incl. moms. Det udløser en rabat på arbejdslønnen, som svarer til nettoværdien af det ligningsmæssige fradrag ved håndværkerfradraget, som jo var på op til 15.000 kr. - det vil sige en rabat på op til 5000 kr incl. Moms.

Fradraget kan for eksempel bruges til elektrikerarbejde i dit hjem, til installation eller udskiftning af varmepumpe eller installation af tyverianlæg.

Ekstraordinær travlhed

Ekstraordinær travlhed i efteråret er grunden til det usædvanlige initiativ.

”Vi har simpelthen ligget vandret hele efteråret. Vi har haft ekstraordinært travlt med især installation af varmepumper, udskiftning af folks eltavler og installation af alarmanlæg, fordi mange boligejere ønskede at få det gjort, mens det stadig var muligt at få det såkaldte håndværker-fradrag,” forklarer Torben Steffensen, der er indehaver af VS Automatic TS-Center Horsens.

Regeringens håndværkerfradrag bortfaldt den 31. december 2014.

”Den store travlhed i efteråret kom lidt bag på os, så derfor var der kunder, vi desværre måtte skuffe,” tilføjer Torben Steffensen.

”Men måske burde travlheden ikke være kommet bag på os. For udskiftning af oliefyr, elvarme og ikke mindst varmepumper er for mange husejere en af de allerbedste investeringer, man kan foretage i sin bolig.”

”Det er en investering, som ofte har kortere tilbagebetalingstid end f.eks. isolering og udskiftning af vinduer. Derfor er det forståeligt, at man gerne ville have arbejdet udført med rabat, mens det var muligt.”

I forbindelse med mediernes omtale af tiltaget, får vi fredag d. 30. januar 2015 besøg af Venstres folketingsmedlem Fatma Øktem.

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Kontaktperson

TS
Torben Steffensen
Direktør
+45 75641899 tds@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.047