23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hands-on kursus gør dig klogere på træ

Et grundigt forarbejde kan spare bygherrer og rådgivere for mange problemer undervejs i træprojekter og være med til at sikre, at træet forbliver smukt.

Træ skaber flotte facader og bydesign, men det er ikke uden udfordringer at bygge med træ. Træ, der kan tåle at stå ude om natten er rammen for et halvdagskursus om træ. Det er baseret på cases med detaljering og udfordringer med eksponeret træ i udemiljøet.

Kurset foregår torsdag den 19. marts fra 9:30-13:30

Output
Få tjek på træ og hands-on indføring i vigtige forhold i udarbejdelse af detaljer og i udbudsmaterialet til projekter med træ, - på kurset lærer du også at tjekke, om de leverede materialer faktisk ér, hvad der er bestilt. Kurset er case-baseret og foregår som en cykeltur til konkrete projekter langs havnen og i byen i København.

Deltagerprofil
Kurset er for arkitekter, landskabsarkitekter, bygherrer og kommuner der enten får opført eller opfører byrumsinventar eller facader i eksponeret træ.

Indhold
Kurset består af en række cases i København - ved havnen/vandet og i byen. De forskellige cases besøger vi på cykel. På de forskellige stop og cases på cykelruten gennemgås forhold man som rådgiver bør tage stilling til, hvis man ønsker en lang funktionstid, når man anvender træ som byggemateriale. Både i forhold til træets anvendelsesklasse, dets styrke, træets udseende og kvalitet samt eventuelt behov for overfladebehandling og træbeskyttelse.

Tid og sted
Kurset foregår i København kl 9:30-13:30 og forplejning inkluderer morgenkaffe og frokost.
Pris: 1100 kr

Forudsætninger
Deltagelse forudsætter kendskab til detaljering og lysten og behovet for at bygge bedre og mere holdbare projekter i træ. Medbring egen cykel, men skriv endelig hvis dette bliver en udfordring.

Ikke i København?
Kurset kan også tilpasses andre byer eller med et særligt fokus for virksomheder.
Vil du vide mere, så kontakt Thomas Mark Venås, Sektionsleder, Byggeri & Anlæg

Telefon 72 20 23 29
thv@teknologisk.dk

Tilmeld dig via dette link: www.teknologisk.dk/k23146
Kurset er udviklet i samarbejde med Dansk Landskabsarkitektforening.

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Send til en kollega

0.048