23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske Byggecentre hilser Venstres løfte velkomment

Der tegner sig efterhånden et billede af, at Boligjobordningen kommer tilbage efter valget. Hos Danske Byggecentre hilsner man således Venstres garanti om at genindføre Boligjobordningen meget velkommen.

Både Venstre, Dansk Folkeparti og Konservativt Folkeparti har nu afgivet klokkeklare løfter om at genindføre ordningen – for Venstres vedkommende endda med tilbagevirkende kraft.

- Vi er selvfølgelig rigtig glade for Venstres og Konservatives meget klare udmeldinger om, at de vil genindføre ordningen, hvis de får regeringsmagten. For helt som ventet, har den bratte standsning i husejernes renoveringslyst allerede sat spor i byggebeskæftigelsen. Vi hører om håndværkere, der har fyret medarbejdere, som de måtte ansætte i efteråret på grund af den massive efterspørgsel som resultat af hamstring, siger Palle Thomsen, adm. direktør i Danske Byggecentre.

Vigtigt med stabilitet

Ligeså vigtigt som det er, at hele blå blok vedholdent støtter genindførelsen, er det at Socialistisk Folkeparti kort før nytår vendte endnu en omgang på tallerkenen og nu støtter ordningen. For byggeriet og de ansatte lider under hamstringseffekten.

- Vi er som sagt rigtig glade for, at der igen er et klart flertal til bag ordningen. Men det har ikke været kønt – og jeg forestiller mig, at det har været en frustrerende oplevelse for både ansatte og arbejdsgiverne, at de henholdsvis har måttet hyre i stor stil for derefter at fyre igen – gentagne gange. Desuden mener jeg, at ordningen løser nogle grundlæggende problemer i samfundet, og dermed ikke blot skal ses som en kriseløsning, men som en permanent ordning, siger Palle Thomsen.

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062