23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ParkerStore HOSE DOCTOR® vogne rykker ud onsite 24/7 og udskifter defekte hydraulikslanger

Serman & Tipsmark har indgået aftale med Parker Hannifin om opstart af 2 HOSE DOCTOR® vogne, som sørger for udskiftning af defekte slanger hos kunder i Brønderslev, Odense og omegn.

Serman & Tipsmark har gennem en lang årrække opbygget stor erfaring og viden indenfor service, vedligeholdelse og renovering af hydrauliske systemer samt industrianlæg. Med 10 servicevogne løser Serman & Tipsmark i dag diverse hydraulik opgaver hos kunderne. De 2 HOSE DOCTOR vogne komplementerer derfor i høj grad Serman & Tipsmark’s servicekoncept.

En HOSE DOCTOR® kan servicere kunder i stort set alle industrier, der anvender hydraulik og trykluftudstyr - uanset om en kunde, pga. en defekt slange, oplever driftstop på en lastbil, entreprenør- eller landbrugsmaskine, produktionsapparat, samlebånd, lift m.m..

Er uheldet ude kommer en HOSE DOCTOR® ind i billedet med hurtig udrykning til det sted, hvor behovet er opstået – på marken, ved motorvejen, i ”produktionen”…

Målet for en HOSE DOCTOR® er højst en times ventetid for at minimere driftsstop. Kendetegnet for Serman & Tipsmark som HOSE DOCTOR er nemlig den tekniske ekspertise og medbragt lager af hydraulik komponenter kombineret med en hurtig udskiftning af slanger, når som helst og hvor som helst – dag og nat – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Serman & Tipsmark’s 2 HOSE DOCTOR® vogne er med til at styrke Parker Hannifin’s globale vækststrategi indenfor distribution. P.t. er der mere end 1.000 HOSE DOCTORs på verdensplan, og der kommer flere til hver eneste dag.

Læs mere om ParkerStore HOSE DOCTOR på www.parkerstore.dk.

Ønsker du yderligere information om Parker Hannifin’s aftale med Serman & Tipsmark, er du velkommen til at kontakte:


Parker Hannifin Danmark
René Petersen, Retail Specialist
T: 2161 5832
E: rene.petersen@parker.com

Serman & Tipsmark
Per Kristoffersen
T: 7010 0911
E: pk@serman-tipsmark.dk

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.047