23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NY Konference om søvn og arbejdsmiljø

Bedre trivsel og psykisk arbejdsmiljø – med en god nattesøvn. Hør mere om det tema på CRECEA Konference 2015.

Flere virksomheder er ved at rette blikket mod søvnen i indsatsen for at skabe et bedre psykisk arbejdsmiljø. På CRECEA Konference 2015 stiller vi derfor skarpt på forholdet mellem søvn og det psykiske arbejdsmiljø. Du vil bl.a høre mere om:

•Hvad er en normal søvn – hvordan sover vi, og hvad sker der i kroppen, når vi sover? Og hvilken betydning har en god søvn ifølge forskningen for vores krop og sundhed?
•Hvordan påvirker søvnen vores trivsel? Hvad betyder søvn for udvikling af stress? Og hvordan kan man arbejde med søvn i forhold til trivsel og psykisk arbejdsmiljø?
•Hvordan man med et nyt spørgeskema om sundhed og trivsel kanmåle medarbejdernes sundhed – og deres søvn. Hør om skemaet og om hvordan resultaterne kan bruges til at arbejde med søvn som en del af arbejdsmiljøet
•At lysets styrke og farve måske har indflydelse på vores søvn. Hvad ved man om, hvad lyset betyder – også på arbejdspladsen – i forhold til, om vi sover godt? Og hvad kan man selv gøre?
•Hvad kan man selv helt konkret gøre, når man ikke kan falde i søvn? Få input til nogle konkrete tiltag og teknikker – herunder mindfulness – som kan sikre en bedre nattesøvn.

Konferencen foregår i København den 11. juni og i Middelfart den 16. juni.

Tilmeld dig konferencen i København ved at klikke her

Tilmeld dig konferencen i Middelfart ved at klikke her

Få mere at vide om søvn og en række gode råd til at sove godt her

CRECEA A/S
Kongsvang Allé 25
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62357711
P nummer: 1002151684

Send til en kollega

0.156