23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian Group Danmark lancerer Facebook side

Dedikeret til danske installatører

Prysmian Group Danmark lancerer sin første Facebook side dedikeret til det danske marked. Siden skal være med til på en nem og enkelt måde, at skabe større kendskab til en lang række af vores aktiviteter såsom:

• introduktion af nye kabler
• introduktion af nyt kabeltilbehør
• tekniske seminarer, events og messer
• virksomhedsnyheder
• links til videoer
• fotos

Hvis du har en Facebook profil, så kig forbi os på Prysmian Group Danmark.

Hjælp os med at sprede budskabet om siden ved at ”share” denne med andre, der kan have gavn af indholdet.


Prysmian Group blev etableret i 2010 via en sammenlægning af Draka og Prysmian – to af branchens stærkeste og mest respekterede kabelbrands – hvis navne begge fortsætter som selvstændige og komplimentære varemærker. Vi beskæftiger os med udvikling, produktion og logistik af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen.

Elforsyning: Kabler, komponenter og installation til transmission og distribution, både på kraftværker og i primære og sekundære distributionsnet, herunder til underjordiske og undersøiske højspændingssystemer.

Grossist & Installatør: Komplet kabelsortiment af brandsikre, miljøvenlige, røgsvage, halogenfri og applikationsspecifikke løsninger til kabelføring mellem og inde i bolig- og erhvervsbyggeri.

Telecom: Kabelløsninger og tilbehør til telekommunikationsnetværk, herunder optiske kabler, tilslutningsmuligheder, OPGW og kobberkabler.

Optisk Fiber: Produktion og udvikling af single-mode og multimode fibre samt speciale optiske fibre efter behov.

Multimedia: Kabelløsninger til alle slags kommunikationsbehov i bygninger, industrien og transportsektoren, herunder til datakommunikation, multimedia specielløsninger, mobilnet og signalering.

Prysmian Group har hovedsæde i Milano, Italien og beskæftiger i Danmark godt 100 ansatte med udvikling, produktion, salg og logistik i Brøndby.

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.063