23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vælg den korrekte vandbehandling til tekniske anlæg

FORCE Technologys kursus sætter fokus på valget af den korrekte vandbehandling til et teknisk system, som har afgørende betydning for levetiden og driftsøkonomien af det tekniske anlæg.

Deltag på kurset den 25. februar i Brøndby og få gode værktøjer til at kunne træffe denne beslutning, som ofte indebærer en vurdering af flere forskellige forhold i det tekniske system.

Udbytte
Du får nærmere kendskab til de forskellige vandbehandlingsmetoder, der er til rådighed, og hvilken indflydelse vandbehandlingen kan have på anlæggets levetid.

Desuden lærer du om teorien bag korrosion af metalliske materialer i de tekniske systemer, metoder til vandbehandling og kemikalier til justering og vedligeholdelse af vandkvaliteten, samt hvordan du genopretter vandkvaliteten.

Målgruppe
Kurset er rettet mod ingeniører, maskinmestre og teknikere med ansvar for drift og vedligehold af kedelanlæg, fjernvarmesystemer, kølesystemer og andre vandbårne systemer.

Tilmelding
Tilmeld dig hos Jette Jacobsen på mail jtj@force.dk eller på telefon 43 26 74 26.

Yderligere information
Kontakt Søren Klinggaard på mail srk@force.dk telefon 43 26 71 99, hvis du ønsker at vide mere om kurset. Du kan også læse mere om kurset Vandbehandling og korrosion i tekniske anlæg.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

MKB
Marianne Krogsgaard Berg
Content Marketing Specialist
+45 43 25 70 59 mak@forcetechnology.com

Send til en kollega

0.049