23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pfannenberg og Carlo Gavazzi Handel A/S indgår aftale om et udvidet samarbejde.

Pfannenberg og Carlo Gavazzi Handel A/S indgår aftale om et udvidet samarbejde.

Carlo Gavazzi Handel A/S har gennem mange år været partner og distributør af Pfannenbergs klimatiseringsprodukter til bl.a. el-tavler.
Dette positive samarbejde udvides nu til også at omfatte Pfannenbergs Signaling Technology, som omfatter produkter til indikering, advarsel og alarmering i krævende miljøer.
Produkterne omfatter visuel og audio signalgivere, til installationer on-shore og off-shore, samt
Ex-områder. Med andre ord anvendes produkterne, hvor der er behov for via lys eller lyd, at fange menneskers opmærksomhed her og nu.

Ligeledes omfatter sortimentet markeringslys til høje konstruktioner til advisering af luftfarten, også kaldet Obstruction Light.
”Alle produkterne er udført bedste tysk kvalitet og i henhold gældende krav for deres anvendelsesområder. Det gælder robusthed, tæthed og levetid. For understrege kvalitetsniveauet ydes der på nogle produkter 10 års garanti. Pfannenberg har ydermere fokuseret på at deres produkter skal være væsentligt hurtigere at montere end tilsvarende produkter” – udtaler produktchef Ole Faaborg.
Med et kulturelt islæt kan nævnes at Pfannenberg Signaling produkter også anvendes til illuminering af Eiffeltårnet i Paris og andre turist attraktioner world wide.

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Send til en kollega

1.282