23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carl F lancerer nyt unikt låsesystem

Der er talrige fordele ved det nye ICS-låsesystem, som Carl F nu lancerer på det danske marked. Systemet er helt unikt og udviklet af den østrigske låseproducent EVVA, som er kendt for høj kvalitet.

Inner Code System (ICS) er et patenteret låsesystem fra den østrigske kvalitets låseproducent EVVA. ICS opfylder alle krav om sikkerhed, og der er tale om et unikt produkt.

Sikkerhedsmæssigt er ICS godkendt jf. EN1303 klasse 6/2, hvilket er udtryk for, at systemet opfylder højeste krav på markedet. Dermed tilbydes både kunder og låsesmede et optimalt sikringsprodukt.

”ICS er modstandsdygtig overfor at blive banket op. Patentet på nøglebeskyttelsen løber til 2028, men i praksis vil ICS-systemet kunne anvendes meget længere ud i fremtiden,” siger Christian Mygdam, Produktchef i Carl F.

Nøgleemnerne er nemlig ikke udarbejdet på den klassiske måde med læsbare koder, som for det erfarne øje kan aflæses uden brug af værktøjer. Dermed vil en kopiering af nøglerne efter patentudløbet være en for stor udfordring for f.eks. hælebarerne, som ikke bare kan plukke et emne i en hovedprofil ned fra tavlen og derved løse opgaven.

Udover den allerhøjeste sikkerhed har selve ICS-nøglen en række robuste fordele for brugerne:

”Nøglen er ikke særlig lang, den er lavet i et kraftigt materiale, og så er den vendbar. Det vil sige, at brugerne ikke skal tænke på, hvordan de vender nøglen, når de sætter den i låsen, og de skal heller ikke være nervøse for, at nøglen knækker. Dertil har nøglen heller ingen skarpe kanter, som kan rive lommerne op,” siger Christian Mygdam.

For låsesmedene er det en stor fordel, at det nu er nemt at imødekomme kundernes krav om en unik nøgle, som ikke anvendes andre steder. Beregningsmulighederne i systemet, som anvender 13 stifter, indeholder nemlig millioner af nøglekombinationer.

”Trods de mange kombinationsmuligheder er en ICS-cylinder også hurtigere at samle end de cylindere, som i dag er på et tilsvarende sikkerhedsniveau, hvilket imødeser det professionelle markeds ønske om fleksibilitet og hastighed. Rent logistikmæssigt er der også masser af fordele for låsesmedene, som kun får brug for et mindre varelager, ligesom samme dele kan bruges til flere typer af cylindere,” siger Christian Mygdam.

Carl F har haft agenturet på EVVA siden 1999 og anvender udelukkende etablerede, godkendte og uddannede låsesmede til sit forhandlernetværk i Danmark. ICS vil blive lagt på uddannelsesprogrammet for disse forhandlere, og der er fuld opbakning fra Carl F i introduktionsforløbet såvel som den løbende service over de næste mange år.

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.049